a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?

buna ziuaaaaa ! ei bine am inceput a doua folie de karissa acum 3 zile si le-am luat la aceeasi ora. sunt protejata ?
6 comentarii

am nevoie si eu de un raspuns.va rog!!
am inceput sa iau marvelon, luni pe 29 iunie (era a 5-a zi de menstruatie) iar medicul mi-a recomandat sa iau cate 2 pastile pe zi pana recuperez cele 4 zile (marvelon se ia din prima zi de menstruatie). Problema e ca am avut vreo 3 contacte sexuale neprotejate. Se poate sa fiu insarcinata? In cat timp as putea sa fac un test de sarcina care sa-mi dea un raspuns cat mai aproape de adevar?
am inceput sa iau marvelon, luni pe 29 iunie (era a 5-a zi de menstruatie) iar medicul mi-a recomandat sa iau cate 2 pastile pe zi pana recuperez cele 4 zile (marvelon se ia din prima zi de menstruatie). Problema e ca am avut vreo 3 contacte sexuale neprotejate. Se poate sa fiu insarcinata? In cat timp as putea sa fac un test de sarcina care sa-mi dea un raspuns cat mai aproape de adevar?

Nu esti insarcinata, dar totusi poti face un test de sarcina din a 8-a zi de la contactul sexual neprotejat sau dupa prima zi de intarziere a ciclului urmator.

buna ziua! am si eu o intrebare, am luat yazmin timp de 21 zile(o folie)..am facut pauza de 7 zile iar astazi ar trebui sa incep a 2-a folie.deoarece nu sunt in tara si nu am o alta folie cu mine va trebui sa intarzi inceperea unei noi foli cu cateva zile.care sunt riscurile si...exista o anume zi in care ar trebui sa incep?...va multumesc anticipat.

Buna! Am si eu o intrebare sunt in a 8 zi de la pauza de 7 zile am avut contact sexual si dupa o jumatate de ora am inceput a 3 folie de anticonceptionale asta fiind la ora 16:06 cele 2 folii le luam intre orele 22 si 23, pot ramane insarcinata pentru ca a lasat in mine si dupa asta am inceput a 3 follie si ca nu am inceput sa le iau ca de obicei la ora 22 ???astept un raspuns multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 1vitaminele in combinatie cu contraceptivul Marvelon au reactii?
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 42Yasmine - sfaturi
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 12yasmin
- 3dupa un examen coproparazitologic, mi s-a spus ca am ascarizi
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 0Problema anticoncepţionale
- 2contraceptive yasmin - cum se iau?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: