sunt protejata din prima zi?
Buna, am o intrebare. Iau de 4 luni milligest dar am avut cistita si am luat 2 saptamani antibiotice pe care le-am terminat exact la o zi dupa ce am terminat si folia de ac. Acum sunt in pauza si m-am gandit sa incep folia de astazi pt ca astazi mi-a venit menstruatia. Avand in vedere ca am luat antibiotice pana acum 2 zile o sa fiu protejata de astazi daca incep folia in prima zi de menstruatie?
Va multumesc
Va multumesc
4 comentarii
1. Ati uitat sa scrieti un amanunt esential: despre ce antibiotic e vorba.
2. Inceperea noii folii nu se face in functie de menstruatie, ci dupa cele 7 zile de pauza, astfel incat de fiecare data cand incepeti o folie faceti acest lucru in aceeasi zi din saptamana.
2. Inceperea noii folii nu se face in functie de menstruatie, ci dupa cele 7 zile de pauza, astfel incat de fiecare data cand incepeti o folie faceti acest lucru in aceeasi zi din saptamana.
Am luat zanocin si nistatina 5 zile, apoi nalixid 7 zile( pt ca nu am simitit vreo imbunatatire in urma zanocinului) si in final zanocin si nistatina inca 5 zile dupa care mi-a trecut.
Stiu ca trebuia sa fac pauza de 7 zile dar am crezut ca asa este mai sigur si am vrut sa imi modific ziua cand imi vine menstruatia pt ca imi venea lunea si era cam greu sa incep saptamana cu dureri de burta si spate.
De aceea am intrebat daca sunt protejata din prima zi pt ca stiam ca daca iei ac din prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastiluta si vream sa stiu daca antibioticele pe care l-am luat influenteaza asta.
Va multumesc din suflet pt raspuns
Stiu ca trebuia sa fac pauza de 7 zile dar am crezut ca asa este mai sigur si am vrut sa imi modific ziua cand imi vine menstruatia pt ca imi venea lunea si era cam greu sa incep saptamana cu dureri de burta si spate.
De aceea am intrebat daca sunt protejata din prima zi pt ca stiam ca daca iei ac din prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastiluta si vream sa stiu daca antibioticele pe care l-am luat influenteaza asta.
Va multumesc din suflet pt raspuns
Antibioticele enumerate nu interfera in nici un fel cu efectul anticonceptional al anticonceptionalelor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3karissa - cum se iau?
- 6nevoie de pareri... care sunt cele mai bune anticonceptionale?
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 4anticonceptionalele sunt daunatoare?
- 3As dori din tot sufletul sa imi raspunda un medic!!!
- 6microgynon si arcoxia
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 4Logest... sugestii
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 8Pauza anticonceptionale?
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 3contraceptie desorelle
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 0cum sa iau anticonceptionale?
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: