a facut acum un an o viroza pe atac de panica

Buna ziua.
Unchiul meu a facut acum un an o viroza pe atac de panica a luat tratament de viroza si lau trimis si la pshiatru..
De un an de zile ia paxetin si lexotan, de vreo cateva seri a inceput sa bea seara cate un paharel de tuica..
Pxetinul si lexotanul il ia dimineata si la pranz..seara nu ia.
As vrea sa stiu daca poate sa ii cauzeze tuica cu pastilele, ce se poate intampla?
Va rog un raspuns daca se poate..
Va multumesc..
Unchiul meu a facut acum un an o viroza pe atac de panica a luat tratament de viroza si lau trimis si la pshiatru..
De un an de zile ia paxetin si lexotan, de vreo cateva seri a inceput sa bea seara cate un paharel de tuica..
Pxetinul si lexotanul il ia dimineata si la pranz..seara nu ia.
As vrea sa stiu daca poate sa ii cauzeze tuica cu pastilele, ce se poate intampla?
Va rog un raspuns daca se poate..
Va multumesc..
5 comentarii

Pai ce sa se intample, boala se va agrava, se vor perturba anumite mecanisme fiziologice, va fi nevoie s-o ia de la inceput cu medicatia, in doze mai mari si poate permanent, orice se poate intampla.

@ maria34
Lexotan e benzodiazepina. Are voie sa ia maxim 2-3 luni deoarece da dependenta.
Lexotan e benzodiazepina. Are voie sa ia maxim 2-3 luni deoarece da dependenta.

Buna ziua! Spuneti-mi va rog Lexotan l-am inceput sa-l iau 4 zile cate un sfert dintr-o jumatate...de 2 ori pe zi adica insumand jumatate...stiu ca se ia gradat...de azi am inceput sa iau jumatate dupa amiaza si o sa mai iau un sfert dintr-o jumatate seara...apoi maine o sa iau jumatate dimineata 1, 5mg si seara tot 1, 5 mg...nu stiu daca fac bine, poate imi spuneti va rog f mult.Multumesc

Cine v-a zis ca se ia gradat ?
Se reduce gradat.
Luati cum v-a sfatuit doctorul si cum sunt indicatiile pe prospect.
Se reduce gradat.
Luati cum v-a sfatuit doctorul si cum sunt indicatiile pe prospect.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 6Atac de panica?
- 8atacuri de panica si tratamentul medicamentos
- 5am avut niste atacuri de panica acum cativa ani... de ce au aparut atacurile astea?
- 3care sunt simptome si riscuri - trauma sonora
- 6Cum sa scap de atacuri de panica?
- 8stare generala de sanatate instabila
- 16mi-au pus dg SINDROM VERTIGINOS, NEVRAGIE ARNOLD, ATACURI DE PANICA
- 6Am avut atacuri de panica si nu am stiut cum sa reactionez
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 17Vreau sa ajut ! :)
- 10Atac de panica la scoala
- 12atac de panica, sufocarea
- 2probleme hipertensiune
- 21Depresie postnatala si atacuri de panica
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 8Anxietate, ganduri rele, atacuri de panica
- 2Atacuri de panica, anxietate
- 2Atacuri de panica
- 1Intrebare - stări de ameteala si atacuri de panica dimineata
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: