Acnee conglobata si anticonceptionale

Acnee conglobata acesta e diagnosticul ce mi s-a pus la dermatolog.Pe langa tratamentul cu antibiotice mi s-au recomadat si pilule:Dessorelle.Mentionez ca eu nu am luat pana acum niciodata pilule.De cand am inceput sa le iau am avut ciclu mai abundent si de o saptamana dupa ciclu mai am scurgeri de culoare maronie.Va rog sa imi spuneti ce sa fac pt ca eu sunt cam nelinistita.Multumesc
2 comentarii

In primele luni dupa administrarea unui contraceptiv oral pot apare sangerari in timpul ciclului in perioada ovulatiei - ziua 11 - ziua 17, insa daca sangerarile persista mai mult de 2-3 luni, probabil trebuie schimbat tipul de contraceptiv.

Sa inteleg ca totusi nu e nimic grav nu?va multumesc
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilet sau pilule?
- 2dupa o pauza cand trebuie luata pilula?
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 8metode contraceptive neluate corect
- 0namol vs acnee
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 5Qlaira. Planning familial
- 2ACNEE
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 0Cind pot sa incep anticonceptionalele.
- 2Acnee spate
- 1ACNEE la 20 de ANI ! Ce pot face, ce tip de acnee am ? POZE
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: