Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede
Buna ziua am o fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede oare ce este de facut ?Multumesc !
1 comentarii
Buna ziua
V-as sugera sa incercati sa ii cresteti imunitatea in mod natural ducand copilul vara la salina Praid sau Turda, ori la Marea Neagra, sa respire aerosoli sarati. Daca puteti face cure macar de 2 sapt /an, 3 ani succesiv, ar fi util. Puteti folosi si medicatie, ca alternativa, cu Pro-Immunity = 5 ml/zi, 2 sapt, urmate de 2 sapt pauza si repetat cura inca 2 sapt. Sanatate !
V-as sugera sa incercati sa ii cresteti imunitatea in mod natural ducand copilul vara la salina Praid sau Turda, ori la Marea Neagra, sa respire aerosoli sarati. Daca puteti face cure macar de 2 sapt /an, 3 ani succesiv, ar fi util. Puteti folosi si medicatie, ca alternativa, cu Pro-Immunity = 5 ml/zi, 2 sapt, urmate de 2 sapt pauza si repetat cura inca 2 sapt. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9metrol la o fetita de 7 luni
- 9PERITOL ?
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 95 ani - IgE de 3 ori mai mare
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 8Copil de 5 ani a racit anul acesta de 3 ori foarte puternic
- 7Broncho Vaxom la copii
- 3copilul meu raceste frecvent..
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 5Părere... baietelul meu raceste des
- 2Raceala
- 1Nas infundat, stranut si raguseala la copil
- 0Ajutați-mă - băiețel de 1si 2luni, îi curge excesiv năsucul, tuse productivă
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
- 1Răceala repetata
- 2Nu scăpăm de mucisori și de tuse
- 1Fluimucil sau nu?