Ajutati-ma, va rog! in fiecare zi ne certam...

08-08-2011
Camelia03
Nu este medic/terapeut
Camelia03
Buna!Ma numesc Camelia si am o problema...am o relatie de 7 luni si simt ca nu mai merge..in fiecare zi ne certam si orice i-as zice partenerului meu sa facem pt a ne salva relatia, e de acord, dar dupa cateva zile ajungem din nou la cearta..el zice ca ne certam pt ca nu il inteleg si ca il prea sufoc..stiu lucrul asta, dar incerc mereu sa ma abtin, sa-l inteleg, dar de fiecare data imi iese prost si ajungem din nou la cearta.spune ca s-a saturat sa ne tot certam si se enerveaza prea repede..nu stiu ce sa mai fac..problema e ca nu ma mai iubeste, dar isi doreste sa fie din nou ca la inceput, sa ma iubeasca din nou.dati-mi un sfat, va rog frumos!multumesc!
12 comentarii
0
08-08-2011, ora 18:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca stii ca il sufoci, incerci sa te abtii dar iti iese mereu prost inseamna ca nu prea incerci sa te abtii..relatia nu va tine daca nu va " mulati " unul pe celalalt pentru a forma un intreg, nu va completati, nu va intelegeti reciproc si nu aveti incredere unul in celalalt.fa un efort si schimba ceva, mai ales ca stii cam care sunt cauzele tensiunilor dintre voi.
0
08-08-2011, ora 19:40
Camelia03
Nu este medic/terapeut
Camelia03
Va multumesc frumos!O sa incerc, dar ce pot face daca nu o sa reusesc?
0
08-08-2011, ora 20:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Vei ramane in asteptare.De fapt e bine ca fiecare sa ramana zilnic asa cum este, fara a se preface, fara a face mereu compromisuri, fara a incerca sa se transforme pentru cineva anume.intr-o zi va apare un baiat mai aproape de personalitatea si caracterul tau si atunci vei uita de toate relatiile esuate de acum.
0
08-08-2011, ora 20:20
Camelia03
Nu este medic/terapeut
Camelia03
Sunt constienta de lucrul asta, dar eu nu as vrea sa renunt la el pentru ca atunci cand suntem impreuna ne intelegem de minune, parca nu am fim.nu stiu ce sa cred..am inceput sa cred ca faptul ca ne intalnim cam rar ne face sa fim atat de nervosi.eu stiu ca putem sa ne inteleg si daca as sti ca nu se poate, ca nu ne intelegem absolut deloc, nici macar cand ne vedem, as renunta eu si nu as continua o relatie care nu merge absolut deloc.inainte ne intalneam foarte des pentru ca eram amandoi la facultate si ne intalneam in fiecare zi, dar acum ca suntem in vacanta, ne vedem cam rar.se poate se ne fi obisnuit unul cu celalalt?faptul ca am petrecut atata timp impreuna ne afecteaza acum?
0
08-08-2011, ora 20:42
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Asta inseamna ca el considera ca intre voi exista mai mult o relatie de prietenie, de colaborare, decat altceva mai profund.in vacanta vrea libertate, nu control, nu accese de gelozie, nu autoritate, nu posesiune..de ce nu ati plecat impreuna undeva ? nu se pune problema de a locui impreuna, nu-i asa ?
0
08-08-2011, ora 20:47
Camelia03
Nu este medic/terapeut
Camelia03
Am fost plecati intr-un week-end acum 2 saptamani.el a avut initiativa.nu, nu se pune problema de locuit impreuna si nu pt ca nu am vrea, ci pentru ca nu se poate.el nu ma mai iubeste si mi-a zis asta.stiu si eu lucrul asta.mi-a zis ca eu cu crizele mele l-am indepartat, dar totusi isi doreste sa ma iubeasca din nou.mi-a zis ca daca ma voi schimba si nu voi mai fi asa insistenta, daca voi asculta sfaturile lui, cu siguranta va ajunge sa ma iubeasca iar pentru ca, asa cum a zis el, el imposibil sa nu ma mai poata iubi daca m-a mai iubit candva, daca voi fi intelegatoare si nu asa rasfatata.
0
08-08-2011, ora 20:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Camelia, parerea mea este ca nu va potriviti prea mult.si atunci, candva, erai tot tu ! Iar sfaturile trebuie ascultate de ambele parti si apoi actionati de comun acord..Familia ta cum de te accepta si te iubeste asa cum esti ?.El are nevoie de un catel, nu de o iubita.
0
09-08-2011, ora 08:39
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna Camelia, la 7 luni de cand sunteti impreuna nu as pune problema de obisnuinta, daca ti spune ca nu te mai iubeste tu ce mai astepti?Oare te a iubit vreodata?Iubirea nu vn si dispare ca din senin.D na doctor are dreptate, nu va potiviti si nu va merge niciodata o astfel de relatie, tu esti tu el e el, ori te vrea asa cum esti ori pune capat.Vei intalni intr o zi barbatul care te va iubi neconditionat.
0
07-09-2011, ora 16:47
Camelia03
Nu este medic/terapeut
Camelia03
Va multumesc frumos pentru sfaturi!ne-am despartit intr-un final si el a hotarat asta..nu stiu cum o sa ma resemnez pentru ca imi este tare greu..
0
08-02-2012, ora 20:56
andreeeaaaa
Nu este medic/terapeut
andreeeaaaa
simt ca iubitul meu nu ma mai iubeste suntem de 3 ani impreuna..dar el sa schimbat foarte mult...simt ca ii e sila sa stea langa mine..sau sa ma pupe sau pur si simplu sa se bucure ca sta 1 zi cu mine..ne certam aproape tot timpu din motive de nimic..ca nu iam raspuns imediat la mesaj, ca nu iam vorbit intr'un anume fel,..intr'un fel ma controleaza..nu am voie sa vorbesc cu baieti..pe mess sau pe telefon sau fata in fata, nu am voie sa ies cu colegele la un suc..sau sa ies oriunde singura..nu am voie sa fac multe lucruri pe cand..el face tot ce nu am eu voie sa fac..uneori ma gandesc ca ar trebui sa pun punct dar il iubesc foarte mult si nu pot si stiu ca si el ma iubeste la fel de mult doar ca nu vrea sa imi arate niciodata..inainte avea el initiativa acum eu trebuie sa il pup tot timpu sau sa ii zic..pupa-ma la care el tot timpu intreaba De ce ? si ma simt deloc bine cand face asta...ma simt goala, , fara importanta...sau cand vreau sa stau langa el..tot timpu gaseste motive sa isi caute treaba.cand i izic da'ti putin mana s stau langa tine..nu ca ma doare nu ca mi'a amortit..si ma simt foarte prost..lam intrebat d ece face asta si a zis ca ii place sa ma supere sa ma oftice..dar eu cred ca e altceva..sau cel putin asa vreau sa cred..simt ca nu ma mai iubeste ca la inceput si uneori simt ca ma respinge.cand este sub influenta alcoolului este cel mai romantic om din lume.. iar cand ii trece devine iar la fel..incep sa simt cu relatia noastra se destrama..si ma simt foarte prost..nu stiu ce sa mai fac sa il fac sa ma alinte si sa ma iubeasca si sa ma aprecieze mai mult nu stiu cum sa explic..un sfat mi'ar fi de mare ajutor :(
0
28-02-2012, ora 14:24
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Va salut cu drag in aceasta zi de semi-primavara. Relatii asta si deceptiile in relatie ne omoara nu alta. Greu mai sunt barbatii de inteles si din acest motiv am renuntat sa ii mai inteleg singura. De fiecare data cand am o problema in relatia de cuplu ma consult cu un psiholog, asa sunt sigura ca nici pe amaratul de langa mine nu il termin cu nervii si nici eu pe el si nici el pe mine. De la un timp, nici cu prietenii cu mai discut despre problemele noastre, am ajuns sa cred ca interpreteaza eronat, sunt atat de drastici.. ca pleaca, renunta, cum stai asa... si m-am saturat sa le explic, ba oameni buni nu se poate chiar asa, sunt niste lucruri la mijloc daca nici voi nu le cunoasteti atunci cine. Si asa am renuntat a-mi spala lucrurile cu prietenii. Vb frumos cu psihologul, spun tot ce am pe suflet, cum se intampla lucrurile, cum vad eu solutiilor, vine si psihologul cu intrebari care ma ajuta sa ma cunosc mai bine, sa intelege ce vreu de fapt si iaca asa gasesc si solutii la probleme si va si dezvolt personal in acelasi timp. Eu am un psiholog pe care nu il vizitez des la cabinet, mai mult pe internet ofera consiliere psihologica online prin topexperti.ro. Intrati si voi pe acest site si rezolvati-va profi si sigur probleme sub indrumarea unui specialist. Toate cele bune
0
06-05-2015, ora 13:44
larisa31
Nu este medic/terapeut
larisa31
buna tuturor !
ma numesc larisa, am 31 de ani si sunt intro relatie de aproximativ 1 an cu un baiat mai tanar cu 10 ani.
In primele luni totul a decurs ca la carte mai apoi am hotarat sa ne cumparam un apartament asa ca neam mutat impreuna.
A fost ok pot spune, numai ca de ceva timp ne certam cam des, ne reprosam chestii unu altuia si asta nu ne face feritici.
Sunt convinsa ca ma iubeste si il iubesc si eu, doar ca frica de al pierde si gandul ca el este mult mai tanar decat mine si nu este pe deplin responsabil ma face sa pasesc inapoi.
Intr-un cuvant :avem tot ce ne dorim dar nu suntem fericiti...oare de ce ?Vrem sa fim impreuna dar totusi lipseste cv...
Ce parere aveti ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul