Ajutor - am când și când cu greu orgasm | Forumul Medical ROmedic

Ajutor - am când și când cu greu orgasm

06-01-2019
Adriana 94
Nu este medic/terapeut
Adriana 94
Buna ziua, sunt o tânăra mămică (25 ani) a doi copii(8ani, respectiv 9 luni). De când eram însărcinată în 5 luni mi-a dispărut apetitul sexual. Nici acum nu am pofta deloc. Soțul are 29 de ani și poftește ii fac lui poftele dar eu nu am deloc satisfacție pt mine am când și când cu greu orgasm. El mă înțelege mă ajută când și când cu copii și prin casa. Facem și oral și normal dar cu greu foarte greu îmi vine mie cheful, nu mai este cum era odata, atragere este ne înțelegem. As dori sa rezolv aceasta problema dar nu știu cum, as dori niste sfaturi va rog!
3 comentarii
2
06-01-2019, ora 13:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua
Exista mai multe perspective asupra situatiei:
- sarcina si nasterea reprezinta schimbari hormonale importante in organism, este normal ca ele sa aduca stari noi
- ingrijirea a doi copii, dintre care unul foare mic (banuiesc ca este inca alaptat) este o provocare pentru oricine si necesita eforturi si preocupari sustinute
- dorinta sexuala este influentat nu doar de functionarea hormonala despre care scriam anterior ci si de starea de sanatate generala, de starea psihica, de atitudinea persoanei in cauza etc. Dorinta sexuala are la baza ceea ce eu numesc "gandirea erotica", reprezentata de felul in care eprsoana se raporteaza la sex: ganduri, fantezii, joculete, seductie, comunicare etc. Mai simplu spus, daca persoana respectiva se gandeste la sex sau nu.
O femeie consumata de ingrijirea a doi copii, fara timp de repaus si de relaxare, de ingrijire de sine are sanse minime sa fie interesata de sex.
Cu alte cuvinte dorinta sexuala tine de starea in care dumneavoastra sunteti si de interesul/timpul pe care vi-l acordati pentru sine, ca sa va descarcati de griji si sa aveti timp sa va ganditi si la sex.
0
07-01-2019, ora 00:03
Adriana 94
Nu este medic/terapeut
Adriana 94
Va mulțumesc pentru răspuns! Da cel mic inca îl alăptez. Și așa este chiar nu am timp pentru mine absolut deloc ( îngrijiri copii, mâncare, curățenie, lecții, piata, stat cu copii) acestea sunt activitățile zilnice. Sotul mă ajută cu unele dar și el muncește și când e acasă mă ajută cat poate el. Un remediu un ceai niste pastile ce puteți să îmi recomandați.
0
07-03-2019, ora 11:44
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In cazul in care situatia ta a continuat si dupa ce ai oprit alaptarea poate nu strica sa discutati cu un psihosexolog despre ce anume ar fi util sa faceti in cuplu pentru a readuce apetitul si placerea.

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbaÈ›i, în relaÈ›iile pe termen lung
  • Durerea sexuală după naÈ™tere - ce spun studiile
  • Cezariana nu afectează calitatea vieÈ›ii sexuale
  •