Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?

05-12-2008
c_corina
Nu este medic/terapeut
c_corina
se poate sa fiu insarcinata?..cu toate ca am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative..iar menstruatia a venit luna aceasta cu intarziere de 3 zile..iar data trecuta a intarziat 5 saptamani..faza ciudata e ca sanii ma dor chiar si acum dupa ce a trecut menstruatia..si am stari de balonare...mentionez ca nu ma mai avut contact sexual de 3 luni(iar acela a fost protejat)...se poate sa fie doar o problema hormonala?
5 comentarii
0
05-12-2008, ora 17:09
c_corina
Nu este medic/terapeut
c_corina
aa..am uitat sa adaug ca menstuatia a fost mai putin abundenta..
0
06-12-2008, ora 03:57
Just_Orl
Nu este medic/terapeut
Just_Orl
Daca ai facut testele de sarcina nu ai de ce sa te ingrijorezi. Starile de balonare, greata, dureri de san pot fi inainte de ciclul menstrual, dar si intre. Daca au trecut 3 luni de la contactul cu rist chiar nu are de ce sa-ti fie teama, acum aveai burtica.

Poate fi si stresul un factor ce afecteaza regularitatea ciclului. Daca mai ai probleme cu intarzierea ai putea sa iei o perioada anticonceptionale indicate nu numai pentru a te proteja impotriva unei sarcini nedorite, dar si pentru a regla Cm-ul sau a indeparta efectele neplacute din timpul mentruatiei.

Pentru linistea ta, e bine sa faci un control ginecologic indicat cel putin odata la un an.

Menstruatia peste sarcina este cu totul modicata : cantitativ si calitativ. Culoarea este maronie si cazurile cand apre sunt foarte rare. Au trecut 3 luni, nu sunt motive de ingrijorare.

Sanatate si stai linistita ca nu vine bebe.
0
06-12-2008, ora 07:20
c_corina
Nu este medic/terapeut
c_corina
multumesc mult pt raspuns..sunt un pic mai linistita..desi as vrea sa fac ceva sa ma simt mia bine..dar sunt plecata din orasul meu natal si imi e mai greu sa ma ingrijesc..:Dcat de mare ar fi fost burtica?
0
06-12-2008, ora 23:29
Just_Orl
Nu este medic/terapeut
Just_Orl
Domnisoara Corina, e cazul sa va linistiti.

Simplul fapt ca iti spui dimineata mi-e greata, probabil pot fi insarcinata iti determina greata, sau am ameteli iti va determina ameteli. Este o problema psihica pe care trebuie sa o depasesti atata vreme cat adevarul striga puternic in fata ta : doua teste de sarcina negative si menstuatia.

In trei luni de sarcina burtica ar fi vizibila, crescuta in mod evident atat pentru tine cat si pentru ceilalti.

Menstruatiile peste sarcina sunt foarte rare, iar daca apar ele vor fi modificate asa incat e imposibil sa nu-ti dai seama ca ceva nu e in regula. Cantitatea ar fi atat cat a te proteja cu protej slip e suficient, culoarea maronie si consistenta modificata.

Au trecut trei luni de la contactul cu risc, deci se inlatura sansele de a fi insarcinata avand in vedere datele pe care ni le-ai dat mai sus.

Nu mai cauta probleme acolo unde ele clar nu sunt!
0
14-12-2008, ora 11:18
anda23
Nu este medic/terapeut
anda23
Buna ziua! Sunt noua pe aici si am si eu nevoie de sfatul unui specialist...pe data de 20 octombrie seara am facut sex neprotejat, iar pe 21 octombrie dimineata am luat POSTINOR 2. Pe data de 3 noiembrie am inceput sa am o sangerare maronie, ea persistand pana pe data de 6, dupa care pe data de 7 pana pe 10 mi-a venit ciclu normal de culoare rosie, deci perioada de cand am inceput sa sangerez a fost 3-10 noiembrie. La inceputul lunii decembrie ar fii trebuit sa-mi vina, dar deja suntem in data de 14 si nu s-a intamplat nimic. Tin sa mentionez ca am facut pana acum 2 teste de sarcina SURE CHECK, unul pe data de 3 decembrie si celalalt pe data de 8 si ambele au iesit negative. Oare este posibil sa fii ramas insarcinata sau mi-am dereglat ciclul mestrual? Saptamana trecuta am mai luat un test de sarcina pe care l-am facut azi de dimineata cum m-am trezit (14.12.2008), dar pana sa ma ridic din pat mi-am luat si temperatura bazala care era de 37, 1. Testul a iesit pozitiv zic eu, cu toate ca linia de la testul de control este destul de rosie, iar cea de la testul de sarcina este ceva mai slab rosiatica. Deci, sunt insarcinata nu? Si inca ceva as dorii sa va rog... eu sunt din Ploiesti si m-ar ajuta tare mult daca se poate sa-mi recomandati un medic ginecolog bun(de preferat femeie), in care sa pot avea incredere, caci sunt ceva cam fricoasa. Va multumesc, astept raspunsul dumneavoastra cat mai REPEDE!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testele de sarcină
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •