Am niste arsuri in cap. Ce trebuie sa fac?

15-12-2008
flory 74
Nu este medic/terapeut
flory 74
Buna ziua. Ma numesc flori si am 34 ani. La inceputul lunii septembrie 2008 m-am trezit cu o durere mare de cap, arsuri in cap si niste furnicaturi pe tot corpul. Am fost internata in spital 5 zile mi s-a facut analize, tomograf si radiografie la coloana cervicala. La tomograf nu a iesit nimic, analizele de sange bune inafara de:ALT/TGP:9 (10-34Ul/l), COLESTEROL TOTAL:126 (140-220mg/dl), TRIGLICERIDE:33.50 (35-135 mg%), WBC:4.5 (4.8-10.8), NE%:66.9 (43-65%), LY#:1.0 (1.3-2.9), RBC:3.81 (4.2-5.4), HCT(35.9 (37-47%), MCV:94.3 (80.0-94.0 fL), MCH:32.3 (27-31.0pg). Apoi mi-au spus ca am putina spondiloza si sa ma dic la un psihiatru pt. ca au spus ca este pe sistem nervos. M-am dus la medicul de familie mi-a dat trimitere la psihiatru, cardiologie (pt.ca simt cate-o data ca nu am aer), edocrinologie (pt.ca am dereglari de menstruatie si am niste scurgeri din san). La psihiatru mi-a dat CALMEPAN si EFECTIN dar nu le-am lua pt.ca mi-a fost frica sa nu dorm pe mine pt. ca am 2 copii (baiat de 9 ani si 8 luni si fetita de 1 an si 5 luni). La cardiologie mi-a iesit aritmie si mi-a dat ASPACARDIN (2cp/ZI), CALCIU CU VIT.D, TANAKAN (pt.ca am mainile si piciorele reci). La endocrinologie mi-a dat sa fac analize T4:1.23, TSH:1.49, PRL:11.55 iar la san mi-a iesit galactoree (am intarcat din luna ianuarie 2008). Dr.endocrinolog mi-a zis sa ma duc la psiholog. Am inceput sedintele (2). Va intreb ce sa fac pt. ca am observat ca dupa ce imi vine ciclul iar incep arsurile in cap si urzicile prin maini. Dr.psiholog mi-a zis sa imi fac din nou analizele de tiroida. Am uitat sa va zis ca am facut si 10 sedinte de fizioterapie. Piele m-a maninca cate odata si parca este uscata si ma ustura cate-o data. Ajutati-ma ca nu mai suport arsurile in cap. Mi frica sa ma culc noaptea. Unde sa ma mai duc? Ce trebuie sa fac? Va multumesc.
6 comentarii
0
17-12-2008, ora 06:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai valori cam scazute si la grasimi si la hemoleucograma...Probabil ca si tensiunea e mereu mica.Tii regim sau esti vegetariana?Eu zic ca nu ai nimic care sa te alarmeze si ca majoritatea problemelor tale sunt pe fond de stress.Iti trebuie si niste vitamine cu minerale, Aspacardinul e bun si pentru liniste te-ar ajuta Distonocalmul.Pune in jumatate sticla de spirt frunze de aloe taiate, de la o planta de cel putin 4 ani, lasa la macerat, fara sa umbli la sticla 10 zile apoi frictioneaza in fiecare seara pielea capului.Si mananca mai bine.Repeta, dupa sarbatori, si analizele la tiroida la alt laborator.Sarbatori fericite!
0
19-12-2008, ora 09:22
flory 74
Nu este medic/terapeut
flory 74
Va multumesc pt. raspuns si sfat. Nu tin regim si nu sunt nici vegetariana dar nu am pofta de mancare. Am uitat sa va spun ca am si ameteli. Cate odata cand merg parca nu tin drumul drept. Si arsurile in cap nu-mi da pace. Dar si piele ma ustura si ma maninca. Tot din cauza stresului este? O sa repet analizele la tiroida. Va multumesc inca odata.
0
19-12-2008, ora 09:58
flory 74
Nu este medic/terapeut
flory 74
Acum am inceput un tratament cu magneziu cu vitamina B6 si calciu cu vitamina D3. Este bine? Va multumesc.
0
10-01-2009, ora 19:28
flory 74
Nu este medic/terapeut
flory 74
Nu stiu ce sa mai fac.Arsurile in cap au devenit din ce in ce mai puternice, imi amorteste capul, imi amortesc varful la degetele de la maini, laba piciorului drept, sunt ametita, simt o strangere puternica in tample, in obraji, ma doare pielea capului si mai simt cate-o data ca pleaca ceva din ceafa pana in varful capului, mi se inflameaza venele si ma dor mai ales pe maini si piciore. Imi este frica, am inceput sa plang cam din orice si sunt si mai nervoasa. Nu mai am rabdare nici cu copii. Parca nu mai sunt eu. Am luat calciu si magneziu dar nimic tot imi este rau. Am luat si distonocalm dar nici o ameliorare.Ce sa mai fac? Unde sa mai merg?Imi este foare frica sa nu mi se intample ceva.Ajutati-ma va rog.Va multumesc.
0
05-02-2009, ora 13:19
DANNET
Nu este medic/terapeut
DANNET
Ar fi bine sa faceti analizele si lin cadrul alt ui laborator. Este recomandat pentru sigutanta corectitudinii rezultatelor.
Am avut si eu cateva probleme, dar nu atat de profunde ca dvs. Tot ce pot sa fac este sa va recomand un Dr. neuropsihiatru la care eu am apelat si in care am mare incredere - Dl. Dr. Poalelungi Viorel. Il gasiti la Sanador Decebal (numai miercuri dupa amiaza) si la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Poate ar trebui sa incercati ceva si pe bioenergie...
Va doresc multa sanatate si astept vesti de la dvs.
0
07-08-2012, ora 08:32
oanceamariana30
Nu este medic/terapeut
oanceamariana30
Draga flori ma numesc mariana si la fel ca tine sunt si eu am acelasi simtome arsuri an cap an palme ameteli si teas ruga sami dai si mie sfaturi ce ai mai facut tu cum mai esti sau pe alcineva care are acelasi simtome sau care stie cauza ca ma ingrijoreaza starea aceasta.Analizele miau esit ok am facut si tomograf la fel mia esit bn CE POT SA MAI FAC VA ROG DATIMI SFATURI
Adaugă un comentariu / răspuns

01-07-2021, ora 11:30
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Doctor online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 200 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.