am niste mancarimi pe pleoape pana sus la sprancene

07-12-2007
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
Buna ziua. Cred ca din cauza rimelului, c-am de vreo 2 luni, pe pleoape pana sus la sprincene, am niste mancarimi si cand sunt iritate se fac ca niste brobonite ceva mai mari. Am dat cu kanamicina oftalmologica si atat dar nu trece. De machiat nu mai pot pt ca imediat se irita.Ce sa fac? La dermatolog sau la farmacie? Va rog si multumesc.
3 comentarii
0
07-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Te sfatuiesc sa consulti un medic oftalmolog; Pana ajungi la consultatie, renunta la rimel si la produsele cosmetice care nu au specificat hipolaregizant sau testat oftalmologic;Nu mai folosi kanamicina; Foloseste pentru igiena pleoapelor si a fetei sampon "no tears" pentru bebelusi;Ai nevoie de un antihistaminic, eventual un unguent cu un corticoid prescrise de un oftalmolog;o zi buna
0
07-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
ps: e bine sa folosesti produse cosmetice hipoalergenice
0
08-12-2007, ora 00:00
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
Multumesc frumos pt raspuns. Pana luni nu am pe cine sa consul pt va e wekend dar o sa iau ceva de la farmacie macar pana ajung la medic. Eu nu folosesc prea multye cosmetice, de ex. imi dau cu tus de pleoape de cativa ani, pe obraji cu un pic de fard si un pic de fard pt ochi si sincera sa fiu nu m-am uitat pe ele decat sa vad cand exp[ira in rest nu.De obicei iau de la Avon. Dar acum o sa am foarte mare grija mai ales ca am patit-o. Mersi frumos inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.