ameteala, cefalee
buna ziua. am ameteli puternice, nu pot merge pe strada. dureri de cap, lipsa de pofta de mancare. nu ma mai pot deplasa singura, nu pot face efort. cand stau intinsa am tensiunea foarte mica 6 cu 4 cand sunt in picioare creste la 10 cu 6. analizele de sange au iesit bine, nu am anemie sau altceva doctorii ma tot trimit la analize dar nici un tratament luat nu a avut efect. trebuie sa mentionez ca am 55 ani
2 comentarii
poate ar fi bine sa-ti intaresti organismul cu mijloace naturiste, de ex:polen de albini; ginseng; siliciu organic, sunt si altele.
S-ar putea sa fie o deficienta de alimentare cu sange a craniului, am avut asta si ameteam, greturi, mi se ivartea casa.In urma testarii circulatiei sangvine s-a depistat depunerea de cristale de sare de-a lungul cervicalelor.Dupa prima perfuzie puteam canta de bucurie totul a disparut, tratamentul l-am facut pana la urma 10 perfuzii de "PINTILINA"
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ameteli puternice
- 6stare de ameţeală continuă
- 59Sindrom vertiginos.. ameteli, dezechilibru
- 5ameteli in urma unui atac de panica
- 6Ameteli...destul de dese...
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 3tratament balnear - durerile de coloana cervicala si dorsala
- 8contractii musculare in timpul noptii
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 3ma doare ceafa cand ma aplec
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 3Auz infundat, ameteli si respiratie greoaie
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 0Neurologie
- 1Simptome complexe, inexplicabil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: