Ameteala continua
Sunt o persoana ce se panicheaza usor, dar deja aceasta ameteala tine de 2 luni si jumatate.Am efectuat analizele de sange(de doua ori)-doar eozinofilele au fost in neregula(Nu mult insa).Am fost si la orl(am timpanul perforat de 3 ani de la o lovitura)-doctorul a precizat ca nu este de aici ameteala(o ameteala ca dupa 3 beri, mai mult confuzie, desi simt ca ma trage ceva uineori ca un magnet).Am facut si EEC-ok, emotivitate crescuta, CT-a descoperit 3 sinuzite.Simt si o slabiciune in maini si picioare, insa ameteala ma deranjeaza cel mai mult si imi vin in cap numai ganduri negre-intentionez sa fac si un RMN cerebral.Ma gandesc ca de la fisura de timpan s-a putut extinde catre creier ceva(sper ca nu), desi nu ma doare nimic.O sa mai fac doua vizite, una la orl si alta la neurologie totusi.Mai cunoaste cineva asemenea simptome?Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua.Am aceleasi probleme.Cum scap de ameteala asta??acum 4 zile am facut o cadere de calciu o spasmofilie au zis medicii...si de atunci o presiune craniana si o ameteala cat cuprinde.Abia ma pot deplasa..O stare exact ca si cum as fi beat.Am fost pe la endocrinologie ca au zis k am tiroida marita.insa nimic grav, nimic de operat.Acum astept razultatele analizelor de sange.Daca ati trecut prin starea asta va rog spuneti-mi ce sa fac.Sunt in perioada bacului si nu pot sa invat nu pot sa fac nimic.multumesc anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 2ameteli dupa o lovitura in moalele capului
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 1ameteli si amorteli
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 0ameteli puternice
- 1De vreo 3 luni am ameteli in continuu, stare de moleseala
- 13corzi vocale
- 1Ameteli continue de 6 luni fara diagnostic sigur
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 4Help ! ameteli, eructatii, cefalee...
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 1Ameteala
- 4Intepaturi in gat pe partea stanga, durere ureche si ameteala, ganglioni
- 1Presiune in ceafa si urechi
- 1Ameteala continua si lipsa de energie
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: