ameteala permanenta
Buna ziua.De vreo saptamana ametesc continu, la inceput doar seara cand ma asezam in pat si dimineata indiferent daca ma ridicam brusc sau nu.Acum vad ca si in timpul zilei sant ametita.Vreau sa mentionez ca 40 de zile am luat Calmepam 1.5 una pe zi..iar acum de 2 saptamani iau o zi da una nu.Aceste pastile le-am luat pt alte afectiuni si intrebarea mea este sa fie oare de la ele de la faptul ca le-am rarit???
Uneori daca ma ridic din pat..ori ridic doar capul se invarte totul cu mine...vad mai multe obiecte..si cineva mia zis ca e efectul advers la calmepam si faptul ca le raresc.nu stiu ce sa mai cred.Tensiunea ieri era 10/6...callcemie si mg bune...niciodata nu am mai patit asa ceva...rog un raspuns daca se poate ca m-am saturat de probleme care tin de la inceputul anului...Va multumesc anticipat.
Uneori daca ma ridic din pat..ori ridic doar capul se invarte totul cu mine...vad mai multe obiecte..si cineva mia zis ca e efectul advers la calmepam si faptul ca le raresc.nu stiu ce sa mai cred.Tensiunea ieri era 10/6...callcemie si mg bune...niciodata nu am mai patit asa ceva...rog un raspuns daca se poate ca m-am saturat de probleme care tin de la inceputul anului...Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 5Ameteli persistente, dureri in partea dreapta
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 5Ameteli, senzatie cadere in gol
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 3ameteli continuu
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 4Ameteala stare de slabicune
- 1tensiune 110/67 cu puls 70
- 9Vajait în ureche
- 1Ameteala in urma consumului unor alimente din comert
- 1Intrebare - stări de ameteala si atacuri de panica dimineata
- 1Ameteli ciudate
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: