Ameteal continua!!!

20-08-2016
Anamariapitulice
Nu este medic/terapeut
Anamariapitulice
Buna ziua.Ma numesc Ana am 32 de ani, am un copil de 8 ani.
De 1 an consider că am probleme grave de sănătate :sunt amețită, confuza stare de dezechilibru, oboseala nejustificată.Analizele uzuale le-am făcut acum 3luni :în afara de colesterol mărit toate celelalte au fost in limite normale.Am efectuat o ecografie generala care a ieșit bine, un Ekg în urma căruia mi s-a găsit o tahicardie sinusala ritmul cardiac fiind peste 100.
Am urmat un tratament cu egilok timp de o luna in urma căruia m+am simțit mai bine..far de o luna sunt mereu amețită: dimineața, seara în orice moment al zilei.Am senzația de plutire, ca eu mă mișc deși stau nemișcată..Aceasta stare o am doar când sunt în picioare sau când mă așez dar niciodată în timpul mersului.Uneori mă doare gâtul în spate și deseori am dureri de cap.Sunt disperata numai stiu ce sa fac...ar trebui să ies cu copilul să mă plimb dar stau numai în casă cu gândul că am ceva grav si cu teamă că poate fi vreo tumoare ceva la cap.Numao stiu ce sa mai fac...Am un copil de care nu mă.pot bucura din plin din cauza stărilor pe care nu le mai suport.
Am ajuns luni la medicul de familie cerandu-i trimitere pentru repetarea analizelor dar m-a refuzat pentru că, , sunt sănătoasă, ,.Va rog din suflet aștept un răspuns...nu stiu încotro să mă îndrept...unde sa merg...mai.este puțin și încep munca...vrrau să fiu eu cea plină de viață și mereu vesela..nu așa, doar cu gândul la lucruri negre.
Va mulțumesc frumos!
3 comentarii
0
21-08-2016, ora 06:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Control Neurolog, ORL urechea interna, cervicala la Reumatologie, Psihiatrie. Le luati la rand. Cereti primele 3 trimiteri de la medicul de familie deodata. Nu are voie sa va refuze.
0
21-08-2016, ora 10:45
Anamariapitulice
Nu este medic/terapeut
Anamariapitulice
Mulțumesc frumos pentru răspuns..De 3 ori am cerut trimitere si de fiecare dată am fost refuzată cu motivația ca sunt sănătoasă!!! merg mâine să cer iar trimitere ai dacă și de data asta ma refuză mă voi muta la alt medic...
Nu-mi doresc nimic de la viața decât să fiu așa cum eram înainte plină de viata să mă bucur de ceea ce am...Va multumesc frumos!O zi buna !
0
22-08-2016, ora 19:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu are dreptul legal sa va refuze. Mergeti la alt medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •