Amețeli, arsura și înțepături ale feței pe partea stângă
In urma unor simptome de amorțeală înțepături și furnicături ale feței și ușoare amețeli am decis sa efectuez un rmn eu împreună cu medicul neurolog, in urma rezultatului sigur o sa fiu diagnosticat cu o tumoare malignă, am citit pe internet și cam astea sunt simptomele, ce credeți că am de făcut după acest diagnostic?
10 comentarii
Te duci la neurochirurg sa o scoata, daca se va dovedi ca ai o tumoare.
A sosit diagnosticul de intrebi ce poti face ?Nu te mai lua ce scrie pe net, iti spun eu ca nu o sa ai tumoare, nu asa se manifesta simtomele unei tumori, vorbesc din experienta.
Încă nu au sosit... mâine, dar am alta problemă mai gravă acum... după niște dureri și arsuri lombare am fost de am făcut un ecograf abdominal și mi sa depistat că la rinichiul drept am o hidronefroză grad 1, dar nu se știe cauza(calculi nu sunt). Curând înnebunesc de tot...
Mulțumesc de susținere Albert ! Sper și eu să fie la fel... Am destule probleme de sănătate pentru vârsta mea de-aia sunt așa speriat.
Cu placere!
Lasa ca or sa se rezolve, primul pas e sa mergi la medic, si tu l-ai facut deja. Nu trebuie sa te dai batut.
Lasa ca or sa se rezolve, primul pas e sa mergi la medic, si tu l-ai facut deja. Nu trebuie sa te dai batut.
Care ar fi cauza amorțelii? Am și eu o amorțeala de câteva luni al obrazului stâng, urmează sa fac un RMN, dar nu știu dacă pot vedea exact unde e problema…
Nu o sa se vadă, am făcut eu rmn cerebral și în afara de vechea poveste cu polipul sinuso-coanal nu se vede mare lucru altceva.
Salutare Costin! Am si eu aceleași simptome. Tu cum esti? Ce ai făcut? Ai rezolvat problema? Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 41Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
- 12IRM coloana cervicala
- 4Lovitura la cap
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 3ameteala ca un vartej
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 3de cate ori ma ridic in picioare ametesc groaznic
- 13Atac de panica?
- 0Starea mea: voma si ameteli
- 2ameteli de vreo 5 luni
- 18intrebare
- 1Presiune in ceafa si urechi