Cefalee tensionala
Buna ziua, am 21 de ani si ma confrunt cu 2 simptome, totul a inceput cand am fost joi la miscare(fotbal) dupa 30 de minute, am simtit imediat ameteala, 2 la numar cu pauza de cateva zeci de minute si de atunci ma confrunt cu ameteala ( se invart lucrurile), presiune in cap si imi simt ceafa grea, am facut analize care au iesit bune, RMN acum 3 ani care iesise bun, un EKG care si el a iesit bine, acum e deja duminica si tot am aceste simptome, ultimul doctor mi-a prescris betaserc si stugeron, ma puteti ajuta ? imi trec idei prin cap fel de fel.
2 comentarii
Tensiunea arteriala cat este ? Poate ca e de la exces de tutun si cafea...Te alimentezi normal? Te odihnesti noaptea?Daca simptomele le ai de cateva zile de ce ai facut RMN acum 3 ani? Consumi medicamente constant? Lucrezi?
Pentru a stii despre ce este vorba, cand trebuia sa-mi depisteze sinuzita, acum de duminica ma simt mai bine, am fost la doctor, mi-a dat trimitere pentru un dopler si pastile nurovert, nu fumez, nu consum alcool
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 5O fi anxietate?
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 1nu puteam ridica capul
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 10imi doresc mult un copil
- 1Ameteli, senzatie ca sunt beat de foarte mult timp
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 123 ani de ameteli si nicio concluzie
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 4Stare Ameteala
- 1Ameteala in urma consumului unor alimente din comert
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: