De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala

Buna seara. De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat. Cand ma ridic de pe scaun ( doar de pe scaun, nu si din pat ) sau cand imi indrept coloana imi simt pulsul in ceafa si in urechi, iar la cateva secunde ametesc. Nu ma doare capul deloc, doar pulsatii si ameteala. Si tiuituri groaznice in urechi. Am fost la ORL si mi s-a spus ca nu am nimic la urechea interna. Mi-am facut analizele si toate sunt in parametrii normali, am fost la cardiolog si am facut un test doppler.Mi s-a spus ca sangele circula normal spre creier. Mi-am facut radiografire cervicala, am o spondiloza, dar medicul mi-a spus ca nu ar trebui sa am probleme de la ea.
Sufar de boala Basedow Graves, iau Carbimazole, folosesc de asemenea si Frontin si Fevarin pentru atacuri de panica si Prestarium si Lokren pentru hipertensiune.
Nu mai stiu ce sa fac, imi este groaza sa-mi schimb pozitia corpului, as dori un sfat. Ce sa mai fac?
Cu multumiri
Merina
Sufar de boala Basedow Graves, iau Carbimazole, folosesc de asemenea si Frontin si Fevarin pentru atacuri de panica si Prestarium si Lokren pentru hipertensiune.
Nu mai stiu ce sa fac, imi este groaza sa-mi schimb pozitia corpului, as dori un sfat. Ce sa mai fac?
Cu multumiri
Merina
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 4de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 1ameteala ochelari
- 9Ameteala permanenta
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 2ameteli cand ridic mainile
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 1ameteli de vreo 5 luni
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 1Amețeală stare de rău