Ameteli ciudate
Buna ziua! am si eu o problema care ma deranjeaza de vreo cateva luni. sunt baiat si am 22 de ani.
Cand sunt prea obosit si stau in pat mi se intampla sa am niste ameteli care sunt oarecum puternice si dureaza cam un sfert de secunda, si dupa ma lasa. si peste cateva minute iar mi se intampla asta. oare e si din cauza ca petrec destul de mult timp in fata monitorului si a telefonului inainte sa ma pun in pat? eu petrec de multa vreme mult timp in fata ecranului dar doar de cateva luni am aceste ameteli.
Cand sunt prea obosit si stau in pat mi se intampla sa am niste ameteli care sunt oarecum puternice si dureaza cam un sfert de secunda, si dupa ma lasa. si peste cateva minute iar mi se intampla asta. oare e si din cauza ca petrec destul de mult timp in fata monitorului si a telefonului inainte sa ma pun in pat? eu petrec de multa vreme mult timp in fata ecranului dar doar de cateva luni am aceste ameteli.
1 comentarii
Cel mai bine este sa consultati un medic de specialitate, un neurolog. Si eventual sa recoltati si ceva analize de sange. Cauzele episoadelor de ameteli pot fi multiple.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 4am atac de panica?
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 1Ameteli de 5 ani.. parca as fi beata
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 1ameteli si amorteli
- 5ameteala
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 1Dureri de cap, ameteli
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 31Ameţeli provocate de zona cervicala
- 3Ameteala cu durere in spatele urechii
- 1Ameteala continua si lipsa de energie
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: