Ameteli ciudate
Buna ziua! am si eu o problema care ma deranjeaza de vreo cateva luni. sunt baiat si am 22 de ani.
Cand sunt prea obosit si stau in pat mi se intampla sa am niste ameteli care sunt oarecum puternice si dureaza cam un sfert de secunda, si dupa ma lasa. si peste cateva minute iar mi se intampla asta. oare e si din cauza ca petrec destul de mult timp in fata monitorului si a telefonului inainte sa ma pun in pat? eu petrec de multa vreme mult timp in fata ecranului dar doar de cateva luni am aceste ameteli.
Cand sunt prea obosit si stau in pat mi se intampla sa am niste ameteli care sunt oarecum puternice si dureaza cam un sfert de secunda, si dupa ma lasa. si peste cateva minute iar mi se intampla asta. oare e si din cauza ca petrec destul de mult timp in fata monitorului si a telefonului inainte sa ma pun in pat? eu petrec de multa vreme mult timp in fata ecranului dar doar de cateva luni am aceste ameteli.
1 comentarii
Cel mai bine este sa consultati un medic de specialitate, un neurolog. Si eventual sa recoltati si ceva analize de sange. Cauzele episoadelor de ameteli pot fi multiple.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Topamax - l-a luat cineva?
- 2Am ameteli doar noaptea
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 10ameteli - cum scap?
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 0ameteala permanenta
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 0Somn tulburat, tresarire, ameteli
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 1Ameteli
- 1Ameteli daca nu mananc dulce
- 1Ameteli ureche
- 1Ameteala persistenta la schimbarea pozitiei
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: