Ameteli ciudate
Buna ziua! am si eu o problema care ma deranjeaza de vreo cateva luni. sunt baiat si am 22 de ani.
Cand sunt prea obosit si stau in pat mi se intampla sa am niste ameteli care sunt oarecum puternice si dureaza cam un sfert de secunda, si dupa ma lasa. si peste cateva minute iar mi se intampla asta. oare e si din cauza ca petrec destul de mult timp in fata monitorului si a telefonului inainte sa ma pun in pat? eu petrec de multa vreme mult timp in fata ecranului dar doar de cateva luni am aceste ameteli.
Cand sunt prea obosit si stau in pat mi se intampla sa am niste ameteli care sunt oarecum puternice si dureaza cam un sfert de secunda, si dupa ma lasa. si peste cateva minute iar mi se intampla asta. oare e si din cauza ca petrec destul de mult timp in fata monitorului si a telefonului inainte sa ma pun in pat? eu petrec de multa vreme mult timp in fata ecranului dar doar de cateva luni am aceste ameteli.
1 comentarii
Cel mai bine este sa consultati un medic de specialitate, un neurolog. Si eventual sa recoltati si ceva analize de sange. Cauzele episoadelor de ameteli pot fi multiple.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 2ameteala dupa lovitura
- 2Ameteala puternica..rog un sfat..o parere
- 16Neuro sau ORL?
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 5ameteala cand ma pun la somn de aprox. 2 luni
- 11Sunt pus intr-o situatie cam proasta!
- 4ameteli cind inclin capul spre stinga
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 9Ameteala permanenta
- 31Ameţeli provocate de zona cervicala
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 1Amețeală stare de rău
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: