spondiloza cervicala
am facut o radiografie: concluzia reducere uniforma a spatiului discal osteofite incipiente c5 c6 si anterioate c6 c7. Ce inseamna?? ce ar trebui sa fac?? mentionez ca am niste ameteli putetnice..nu pot sta in picioare cateodata..am facut analizele..ionograma...glanda tiroida..control ochi..control orl..ct craniu..nimic totul bun. e posibil sa am aceste ameteli asa de puternice de la asta?? va multumesc
5 comentarii
cu ameteli ar trebui sa mergeti la neurolog sau daca el nu gaseste nimic atunci la ORL. radiografia nu spune prea multe, uzura medie sa zicem a coloanei cervicale insa atat.
daca neurologul gaseste ceva atunci posibil sa fie necesare alte investigatii ale coloanei cervicale (RMN)
daca neurologul gaseste ceva atunci posibil sa fie necesare alte investigatii ale coloanei cervicale (RMN)
am fost si la orl si la neurologie...neurologii zic ca nu e de ei orl...la fel...ce analize as mai putea face sa descopar cauza ametelilor?
ati fost la cardiolog/internist, sa nu fie cumva o problema cardiaca?
am fost..nu e de ei am fost si la interne...e posibil sa fie o depresie cu asemenea ameteli puternice??
ca ultima varianta este posibil insa eu as exclude in prima faza toate problemele organice
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 8Stare ciudata de ameteala
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 24Ametesc foarte rau!
- 1ameteli si amorteli
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 1de ceva vreme ametesc
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 4Lipsa de aer
- 1Ameteli puternice
- 2Presiune pe o parte a fetei, inclusiv la nivelul urechii
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: