spondiloza cervicala
am facut o radiografie: concluzia reducere uniforma a spatiului discal osteofite incipiente c5 c6 si anterioate c6 c7. Ce inseamna?? ce ar trebui sa fac?? mentionez ca am niste ameteli putetnice..nu pot sta in picioare cateodata..am facut analizele..ionograma...glanda tiroida..control ochi..control orl..ct craniu..nimic totul bun. e posibil sa am aceste ameteli asa de puternice de la asta?? va multumesc
5 comentarii
cu ameteli ar trebui sa mergeti la neurolog sau daca el nu gaseste nimic atunci la ORL. radiografia nu spune prea multe, uzura medie sa zicem a coloanei cervicale insa atat.
daca neurologul gaseste ceva atunci posibil sa fie necesare alte investigatii ale coloanei cervicale (RMN)
daca neurologul gaseste ceva atunci posibil sa fie necesare alte investigatii ale coloanei cervicale (RMN)
am fost si la orl si la neurologie...neurologii zic ca nu e de ei orl...la fel...ce analize as mai putea face sa descopar cauza ametelilor?
ati fost la cardiolog/internist, sa nu fie cumva o problema cardiaca?
am fost..nu e de ei am fost si la interne...e posibil sa fie o depresie cu asemenea ameteli puternice??
ca ultima varianta este posibil insa eu as exclude in prima faza toate problemele organice
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de cap si ameteli
- 3ameteala, contractii musculare, parca muschii tremura si durere acuta la picioare
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 6ameteli, spondiloza + colesterol marit
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 16ameteala si dureri in piept
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 3Ameteala si orbire temporara
- 3Un inceput de ameteala? Vreau sa aflu cauza...
- 4Pierdere in greutate si stari de ameteala
- 4dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor
- 4Senzatii simptome ciudate
- 3Vartej, ameteala... sa fie din cauza marii sau?
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 0Amețeli si furnicături la frig si la curent!
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 1Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
- 6Ureche infundata, stări ameteala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: