Amorteala picior stang doar cand urc pe scari sau in panta

Buna. As avea nevoie sa inteleg ce am sa pot trata. Am 35 ani, barbat, 75 kg, de cam 8 luni, de fiecare data cand vreau sa urc pe scari sau plimbare in panta, piciorul meu stang imi amorose de la incheietura cu bazinul, tot pana jos.. Sunt nevoit sa ma opresc pe loc ca sa isi revina. In cam 20 secunde. Mersul pe suprafata dreapta nu ma deranjeaza cu nimic azi am facut 27.000 pasi pe spatiu drept.. Ati putea sa imi spuneti ce ar putea fi? Nu stiu daca are vreo legatura, dar acum o luna am facut un infact, o vena infundata pe un sfert, una pe 3 sferturi si inca una infundata complet. mi au pus un stent, au curatat una si astept operatie cord.pentru a treia RCA. In rest toate analizele bune. Astept raspuns urgent va rog
3 comentarii

Buna ziua,
Este foarte probabila o legatura cu afectiunea cardiaca, ce provoaca o insuficienta circulatorie periferica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Este foarte probabila o legatura cu afectiunea cardiaca, ce provoaca o insuficienta circulatorie periferica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Buna seara. Ati avut dreptate, fratele avea o artera complet infundata si celelalte una 80%, 50%, si 30 %. A facut acum 12 zile operatie, i au pus 4 bypassuri coroniane. I au luat vena de la bratul si piciorul stang.dar azi dupa 12 zile de la operatie, a incercat din nou sa urce intr o panta foarte mica, si piciorul este la fel, poate un pic mai tare. Cand merge in linie dreapta, pe scari sau coboara la vale, nu are nimic. Dupa parerea dumneavoastea, ce ar putea fi? Multumesc daca imi raspundeti

Buna seara,
Trebuia sa puna aceasta intrebare chirurgului cardiac sau cardiologului curant.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Trebuia sa puna aceasta intrebare chirurgului cardiac sau cardiologului curant.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11deget amortit de 2 sapt
- 26Sunt momente cand imi amorteste sau imi vibreaza muschii foarte des
- 9amorteli din talpa pana la genunchi - entorsa de gezna
- 6amorteala partiala picior stang de 2 zile
- 3picioare umflate si amortite
- 3tatal meu l-a luat ambulanta, pentru ca ii amortise piciorul si il durea foarte tare
- 3Amorteala temporara mana stanga si piciorul stang
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 0Mi-au amortit picioarele de la genunchi in jos
- 1durere de sold +picior amortit
- 2Amorteala muschi picior drept in zona femurala
- 0Scleroza multipla
- 1Amorețesc foarte tare mainiile si picioarele.Din ce cauza ?
- 0Amortelile mainilor si picioarelor.
- 1Ajutati-ma - usturime, înțepătura, amorțeala a piciorului stang de la genunchi in sus
- 0Are voie sa foloseasca scaun de masaj ?
Mai multe informații despre: amorteala piciorului Stentul vascular recuperarea in urma infarctului miocardic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: