Arsuri stanga spate (de la coloana spre stanga) si intepaturi in corp

27-04-2013
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Stateam in pozitia intins la calculator cu spatele incovoiat cand am simtit dintr-o data furnicaturi si arsuri in maini, picioare si cap. Apoi am simtit o usoara durere, mai mult o tzinere in zona spatelui, in dreptul inimii, dinspre coloana spre stanga. De asemenea am o senzatie de arsuri pe suprafata superioara a mainilor. La inceput am avut o senzatie de arsuri in testicolul stang. Un alt simtom este cel al unor frisoare care parca veneau pe coloana vertebrala si mergeau tot spre stanga spate, intre omoplat si inima. in mod clar m-a tras curentul la spate de mai multe ori, in acel momwnr desi era destul de frig stateam cu spatele dezvelit. Analizele nu au dat nimic decat ca am o usoara infectie in organism. Alt simptom este al urinarilor dese, pentru care am primit un tratament pt. prostata (spunandu-mi-se ca nu e mare lucru). Asta a fost acum 1 luna di jumatate. Acum am insomnii, nu pot dormi mai mult de 3 ore incantinuu (max 5-6 ore pe noapte), am diaree si somnul imi este intrerupt de o senzatie de arsura in stanga spate. De asemenea am intepaturi in maini si picioare.
10 comentarii
0
30-04-2013, ora 09:18
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, în acelaşi timp a apărut şi un stres permanent? Există lucuri în viaţă care nu merg aşa cum trebuie? Cât de mult te-au surprins primele reacţii?
Dincolo de partea psihologică, ar ajuta si o investigatie pentru coloană. Este posibil să apară uneori mici inflamaţii vertebrale.
Numai bine,
0
01-05-2013, ora 11:02
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Da, s-a declansat o anxiozitate. Viata mea a fost bulversata. Voi urma sfatul dvs. si voi face un control la coloana. Multumesc de sfat.
0
18-05-2013, ora 05:19
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Am facut un control la coloana, rezultatul fiind micsorarea spatiului dintre discurile L4-L5 si L5-S1 cu afectarea articulatiilor posterioare de la ultimele nivele.
0
19-05-2013, ora 22:40
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Acum constat ca transpir foarte mult noaptea, in special in spate la cap.
0
20-05-2013, ora 10:39
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Alte simptoame: Durere in spate pe partea dreapta, urmata de o bula de aer care se misca spre piept. Dupa un timp dispare cu o eliminare a gazelor stomacale. De asemenea, pe gamba piciorului drept se inrosesc si dispar, alternativ, locurile prin care iese parul sau unde a fost parul (nu stiu cum se numesc)
0
14-12-2014, ora 09:52
gugurecucu1
Nu este medic/terapeut
gugurecucu1
Concluzie:

Dupa 3 luni de dureri in spate, durerile au incetat brusc. In schimb am facut varicela, o forma foarte virulenta, cititi concluziile la subiectul: varicela la 46 d ani. Urinarea desa era probabil legata de durerea din spate. Am si facut o infectie urninara, tratata cu antibiotice cu spectru larg, fara descoperirea cauzei... Nu a mai aparut..

Problema de mai sus o am in continuare, intr-o forma mult diminuata, adica daca ma masturbez mai des (de 2 ori pe zi) am dureri in spate, in partea stanga. Niciun doctor nu a putut sa-mi dea vreo solutie pana acum, decat clasicul nu te mai masturba. Desigur ca am invatat lectia, dar
1
17-04-2017, ora 10:10
zozokar
Nu este medic/terapeut
zozokar
Salut, si multă sănătate.

Am aceleași simptome ca si tine...cum ai rezolvat această problemă? Mulțumesc
0
14-12-2017, ora 15:15
AND26
Nu este medic/terapeut
AND26
Cineva ? Un raspuns ? Ma confrunt cu aceeasi problema.
0
08-05-2018, ora 19:32
Soos
Nu este medic/terapeut
Soos
Bună. Și eu mă confrunt cu aceleași simptome. Nu mai stiu ce sa fac, ma arde spatele si nu pot sa dorm noaptea doar 3-4ore si nici ziua, da la lipsa de somn am dureri si arsuri groaznice si de cap, sunt mai meru buimac de cap si stări de confuzie simt ca o iau razna. Analizele toate ok ekg, radiografie abdominala, radiografie coloană toate bune. În afară de o infecție urinara cu candida.
0
09-10-2022, ora 23:24
virgil.alex
Nu este medic/terapeut
virgil.alex
Salut, ati aflat care era problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.