Atac cerebral sau lesin?
In urma cu 3 zile am avut dureri de cap care nu au cedat la nici un medicament. A 2 a zi dimineata am mers la cabinet pentru niste analize de rutina. Dupa aproximativ 10 minute de la colecatrea sangelui, am simtit cum imi amortesc mainile si picioarele si vederea se incetosa, apoi mi-am pierdut cunostinta. Nu stiu ce s-a intamplat, nu stiu cate minute a durat doar stiu ca m-am trezit intinsa pe jos si inconjurata de medici care imi luau pulsul, tensiunea si imi administrau o injectie.Asistanta mi-a spus ca eram foarte palida, aveam buzele mov si incepusem sa am convulsi.Incet incet mi-am revenit si am plecat acasa.Continui sa ma simt slabita, am stare de somnolenta si am o durere de cap constanta(dar nu foarte intensa) in zona cefei si a tamplelor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 2de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
- 5senzatie de lesin si stari de voma
- 16dereglari psihice la copii
- 0lesin si sideremie, mo, eo, ca, mcv in afara limitelor
- 8alergie.prednison?
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 5Scurt circuit la creier?
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 2A cazut jos fara cunostinta si a devenit rece
- 1atac cerebral
- 0stare de lesin
- 6La ce medic sa apelez?
- 1Lesin dupa alergare
- 3Senzatie de lesin
Mai multe informații despre: Atacul cerebral Lesinul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: