penis uscat
Buna ziua. Am si eu o problema. Am capatul penisului uscat si lipicios. Apar mici riduri de pliere.
Am incercat cu pimafucort unguent dar se pare ca problema de hidratare a fost rezolvata doar pe perioada tratamentului. Nu am scurgeri alb-galbui, nici pete rosii.
Aveti idee ce ar trebui sa utilizez pentru hidratarea capatului penisului. Smegma nu se mai produce, nu ma doare la decalotare.
Am incercat cu pimafucort unguent dar se pare ca problema de hidratare a fost rezolvata doar pe perioada tratamentului. Nu am scurgeri alb-galbui, nici pete rosii.
Aveti idee ce ar trebui sa utilizez pentru hidratarea capatului penisului. Smegma nu se mai produce, nu ma doare la decalotare.
2 comentarii
Felicitari iti spun sigur si eu am avut!!!Ai candida nu te speria nu de multe ori apar acele bubite rosiatice cu mancarime etc
Aceasta faza apare cand pacientul nu isi da seama ca are candida sau daca a mai avut ar trebui sa isi dea seama
Aceasta sa intamplat pentru ca ai continuat sa ai contact sexual cand aveai candida si trebuia sa te abtii de la contact sexual/masturbare acum te vei recupera mai greu 2-3 saptamani poate 1 luna NU mai face sex/masturbare
Aceasta faza apare cand pacientul nu isi da seama ca are candida sau daca a mai avut ar trebui sa isi dea seama
Aceasta sa intamplat pentru ca ai continuat sa ai contact sexual cand aveai candida si trebuia sa te abtii de la contact sexual/masturbare acum te vei recupera mai greu 2-3 saptamani poate 1 luna NU mai face sex/masturbare
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 89Am niste bubite foarte mici sub pielea penisului
- 6o pata alba pe penis
- 11despre penis
- 12Probleme cu penisul
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 5am niste alunite albe pe interiorul pelii penisului, nu ma deranjeaza
- 8cos la baza penisului
- 8penis mic
- 14penisul meu e in erectie nu pot sa ii descopar capu de piele
- 0iritatie pe penis
- 3O intrebare despre penis.
- 5Sensibilitate mare a penisului
- 3probleme penis
- 10Problema Penis
- 0Ca o arsura pe pielea penisului
- 1Problema cu penisul
- 1Prezint usturimi ale penisului
- 0Probleme la penis
- 0Par pe penis
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: