penis uscat
Buna ziua. Am si eu o problema. Am capatul penisului uscat si lipicios. Apar mici riduri de pliere.
Am incercat cu pimafucort unguent dar se pare ca problema de hidratare a fost rezolvata doar pe perioada tratamentului. Nu am scurgeri alb-galbui, nici pete rosii.
Aveti idee ce ar trebui sa utilizez pentru hidratarea capatului penisului. Smegma nu se mai produce, nu ma doare la decalotare.
Am incercat cu pimafucort unguent dar se pare ca problema de hidratare a fost rezolvata doar pe perioada tratamentului. Nu am scurgeri alb-galbui, nici pete rosii.
Aveti idee ce ar trebui sa utilizez pentru hidratarea capatului penisului. Smegma nu se mai produce, nu ma doare la decalotare.
2 comentarii
Felicitari iti spun sigur si eu am avut!!!Ai candida nu te speria nu de multe ori apar acele bubite rosiatice cu mancarime etc
Aceasta faza apare cand pacientul nu isi da seama ca are candida sau daca a mai avut ar trebui sa isi dea seama
Aceasta sa intamplat pentru ca ai continuat sa ai contact sexual cand aveai candida si trebuia sa te abtii de la contact sexual/masturbare acum te vei recupera mai greu 2-3 saptamani poate 1 luna NU mai face sex/masturbare
Aceasta faza apare cand pacientul nu isi da seama ca are candida sau daca a mai avut ar trebui sa isi dea seama
Aceasta sa intamplat pentru ca ai continuat sa ai contact sexual cand aveai candida si trebuia sa te abtii de la contact sexual/masturbare acum te vei recupera mai greu 2-3 saptamani poate 1 luna NU mai face sex/masturbare
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8puncte mici, rosii pe penis
- 4Penis rosu..:(
- 5Bubite penis.. se simt ca si cum as avea ceva ca niste bilute sub piele
- 6ajutor!!! pielita penisului nu s-a rupt
- 8boala a penisului?
- 8secretie vascoasa pe penis
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 7crapaturi la decalotare plus pete albe
- 4roseata si durere in zona penisului
- 7Problema cu mirosul penisului...
- 6inel in jurul penisului
- 7am probleme cu penisul
- 7Posibila contaminare ?
- 1circumferinta penis
- 1problema penis!
- 3Penis rupt?
- 1Afta pe varful penisului!
- 4Despre penis
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: