penis uscat
Buna ziua. Am si eu o problema. Am capatul penisului uscat si lipicios. Apar mici riduri de pliere.
Am incercat cu pimafucort unguent dar se pare ca problema de hidratare a fost rezolvata doar pe perioada tratamentului. Nu am scurgeri alb-galbui, nici pete rosii.
Aveti idee ce ar trebui sa utilizez pentru hidratarea capatului penisului. Smegma nu se mai produce, nu ma doare la decalotare.
Am incercat cu pimafucort unguent dar se pare ca problema de hidratare a fost rezolvata doar pe perioada tratamentului. Nu am scurgeri alb-galbui, nici pete rosii.
Aveti idee ce ar trebui sa utilizez pentru hidratarea capatului penisului. Smegma nu se mai produce, nu ma doare la decalotare.
2 comentarii
Felicitari iti spun sigur si eu am avut!!!Ai candida nu te speria nu de multe ori apar acele bubite rosiatice cu mancarime etc
Aceasta faza apare cand pacientul nu isi da seama ca are candida sau daca a mai avut ar trebui sa isi dea seama
Aceasta sa intamplat pentru ca ai continuat sa ai contact sexual cand aveai candida si trebuia sa te abtii de la contact sexual/masturbare acum te vei recupera mai greu 2-3 saptamani poate 1 luna NU mai face sex/masturbare
Aceasta faza apare cand pacientul nu isi da seama ca are candida sau daca a mai avut ar trebui sa isi dea seama
Aceasta sa intamplat pentru ca ai continuat sa ai contact sexual cand aveai candida si trebuia sa te abtii de la contact sexual/masturbare acum te vei recupera mai greu 2-3 saptamani poate 1 luna NU mai face sex/masturbare
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 70probleme cu penisul
- 55boala venerica? help pls...
- 8bubite, papule genitale
- 5fisuri pe piele penisului
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 4ata penisului
- 4umflatura alba tare pe pielea penisului
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 8Sange din penis
- 4Probleme cu penisul
- 3Operatie Penis | urmari
- 7Posibila contaminare ?
- 16Un penis subtire?
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 3Fisuri pe penis si inel format (stranguleaza penisul)
- 7capul penisului inrosit
- 1O umflatura pe pielea penisului
- 7Problema de natura sexuala
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: