bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
Buna ziua.
de ce timp mi-au aparut pe capul penisului bubite de culoarea pielii, nu ma dor, nu se sparg, nu imi provoaca mancarimi. totul este normal. doar pot spune ca sunt inestetice si ridica semne de intrebare.
ce artrebui sa fac? este ceva grav?
de ce timp mi-au aparut pe capul penisului bubite de culoarea pielii, nu ma dor, nu se sparg, nu imi provoaca mancarimi. totul este normal. doar pot spune ca sunt inestetice si ridica semne de intrebare.
ce artrebui sa fac? este ceva grav?
5 comentarii
Unde sunt localizate? Pe marginea externa a glandului (capului)?
Multumesc pentru raspuns. Da pe marginea externa
Se numesc "papule perlate ale penisului" si nu au nicio semnificatie patologica, in concluzie nu trebuiesc tratate.
Buna ziua!
In urma cu 1 saptamana am avut un contact sexual neprotejat.La 1 saptamana au inceput sa imi apara in jur de 10 cosulete mici pe gatu penisului, uneori ma mananca, dar doar cand este cald.Ce credeti ca ar fi? le am de 2 zile si nu stiu ce sa fac:-s.Multumesc anticipat
In urma cu 1 saptamana am avut un contact sexual neprotejat.La 1 saptamana au inceput sa imi apara in jur de 10 cosulete mici pe gatu penisului, uneori ma mananca, dar doar cand este cald.Ce credeti ca ar fi? le am de 2 zile si nu stiu ce sa fac:-s.Multumesc anticipat
Pana sa aflati ce ar putea fi, spalati zona de doua ori pe zi cu apa simpla si vedeti ce se intampla dupa 3-4 zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 7am BTS?
- 11Penis rosu
- 1sunt disperat! bubite albe pe penis
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 10Mancarimi penis
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 14penisul meu e in erectie nu pot sa ii descopar capu de piele
- 3secreti ale penisului
- 2bubite albe pe capul penisului
- 3puncte rosii pe capul penisului
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 3probleme penis
- 0crapaturi pe capul penisului
- 3Miros neplacut-penis (fara alte simptome)
- 0Probleme la penis
- 2Problema penis de la sala de forta ?
- 1Bubițe in jurul bazei glandului penisului.
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: