Candida | Forumul Medical ROmedic

Candida

31-05-2010
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Bunaziua! Am fost diagnosticata cu Candida. Am primit tratament cu flucovim+pimafucin si a dat rezultate. Peste o luna a aparut iar. Pot sa fac acelasi tratament din nou si sa ia si sotul la fel? Si mai am o intrebare! Am auzit ca nu trebuie sa folosesc detergenti intimi dar totusi exista ceva care as putea folosi pentru igiena intima? PH-ul meu e 5-6.
Va multumesc!
2 comentarii
0
25-06-2010, ora 21:46
Miaaa
Nu este medic/terapeut
Miaaa
am si eu aceasi boala. in primul rand atunci cand ati primit dumneavoastra acest tratament trebuia sa primeasca si sotul dumneavoastra tratament pentru ca, candida se poate transmite si barbatilor dar acestia nu prea prezinta simptome si dacasunt acestea sunt minore, si poate trece neobservata. dupa ce va-i vindecat sotul va reinfectat. va sugerez sa va prezentati din nou la medic impreuna cu sotul. si nu puteti sa folositi acealsi tratament din nou pentru ca va poate face rau acesta se poate repeta decat peste 2 luni, dar nu stiu sigur.
sper ca am fost de ajutor:)
0
25-06-2010, ora 21:50
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Va multumesc mult ptr. raspuns... Nu speram sa mai raspunda cineva. Acum iau impreuna cu sotul nizoral 5 zile si sper ca va da rezultate. Pe la toti medicii care am fost am primit numai eu tratament... Am observat ca, chiar daca mie imi trece imi apare iar dupa contact. Va multumesc si o seara frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: