Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?

In februarie am simtit niste mancarimi insuportabile in zona genitala si medicul ginecolog a zis ca am candida am facut tot posibilul sa scap de ea. Am folosit Lomexin ovule la indicatia medicului. Dupa lomexin am inceput sa am o scurgere albicioasa asa ca m-am dus inapoi la ginecolog. O iesit tot candidoza si de data aceasta mi-o prescris pimafucin ovule.parca era mai bine.prin fierbere dezinfectam in fiecare saptamana toata lenjeria.m-am dus inapoi sa la ginecolog sa fiu sigura ca am scapat.testul baceorologic o iesit negativ la candida.au trecut 3 luni de atunci si inca am o teama sa nu fi scapat de aceasta ciuperca, si acuma am scurgeri in cantitati mici de o culoare alba, nu am mancarimi sau usturimi. Inainte am avut o scurgere gelatinoasa transparenta.acuma scurgerea este alba medicul ginecolog asa zice ca asa tebe sa fie.cineva stie cum arata o scurgere vaginala normala???????
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 16mancarmi zona vaginala
- 3Mancarimi in zona genitala
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 2mancarimi inainte de menstruatie...
- 3mancarimi genitale
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 1Mancarime vagin
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 6dereglari hormonale de la Candidoza?
- 2Prurit vaginal
- 1Mancarime zona genitala
- 2Boli ale vaginului
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala candidoza vaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: