casca impotriva caderii parului in timpul chimioterapiei
De curand am citit pe net ca singura cale de prevenire a caderii parului in timpul tratamentului de chimioteratie este casca refrigetanta. Casca se prezinta sub forma unei bonete care difuzeaza local frig, ceea ce are ca efect reducerea afluxului sangvin la nivelul pielii capului. Astfel, moleculele ce ajung direct in sange in timpul sedintei de chimioterapie vor afecta in numar mai mic parul.
Eficacitatea castii de racire depinde de diferiti factori: natura si dozajul moleculelor chimioterapice, natura parului, lungimea parului (ideal scurt), timpul scurs intre punerea castii si inceputul sedintei de chimioterapie (in mod ideal, casca trebuie pusa cu 10 minute inainte de sedinta si scoasa dupa 30 minute de la finalul sedintei).
Stie cineva ceva legat de acest lucru? De unde se poate achiziona o astfel de casca?
Eficacitatea castii de racire depinde de diferiti factori: natura si dozajul moleculelor chimioterapice, natura parului, lungimea parului (ideal scurt), timpul scurs intre punerea castii si inceputul sedintei de chimioterapie (in mod ideal, casca trebuie pusa cu 10 minute inainte de sedinta si scoasa dupa 30 minute de la finalul sedintei).
Stie cineva ceva legat de acest lucru? De unde se poate achiziona o astfel de casca?
0 comentarii
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi cade f mult par
- 3vindecare cancer
- 3Caderea parului fara regenerare
- 3suplimente alimentare si chimioterapia
- 3imi cade destul de mult par.Incep sa chelesc
- 7psoriazisul si caderea parului
- 0karissa si caderea parului
- 26Chimioterapia + tratamente naturiste = reusita?
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 0Par care nu isi revine
- 1Intrebare legata de caderea parului
- 1Cadere par
- 0Analize marite
- 1Caderea parului la barbati.
- 1Cadere par.
- 1Desimea parului
- 0Soluție topica pentru căderea părului(GFM).
- 0Imi cade parul, unghiile se rup si ma mananca pielea
- 0Chimio dupa mastectomie
Mai multe informații despre: Chimioterapia Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: