Cat de eficinte sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
Cat de eficinete sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
Medicul ginecolog mi a recomandat sa iau cate o pilula de mercilon la interval de 12 ore timp de 2 zile in locul postinorului.Mi a spus ca au mai putine efecte negative si eficienta destul de mare si ca o sa mi apara o sangerare de privatie care nu a aparut inca(sunt la 3 zile dupa administrarea ultimei pilule).Mi a mai spus ca acelasi tratament le este recomandat si femeilor cu amenoree.Actul sexual neprotejat a avut loc in a 8 a zi a ciclului (ciclul de 28-31 de zile).si la aproximativ 2 ore dupa am luat prima pilula.De asemenea secretiile cervicale nu indicau ca as fi fost la ovulatie.Este prima oara cand iau anticonceptionale, in rest am folosit numai prezervativul.Daca sangerarea nu apare, cand ar trebui sa ma astept la urmatoarea menstruatie?Ar putea intarzia?
Medicul ginecolog mi a recomandat sa iau cate o pilula de mercilon la interval de 12 ore timp de 2 zile in locul postinorului.Mi a spus ca au mai putine efecte negative si eficienta destul de mare si ca o sa mi apara o sangerare de privatie care nu a aparut inca(sunt la 3 zile dupa administrarea ultimei pilule).Mi a mai spus ca acelasi tratament le este recomandat si femeilor cu amenoree.Actul sexual neprotejat a avut loc in a 8 a zi a ciclului (ciclul de 28-31 de zile).si la aproximativ 2 ore dupa am luat prima pilula.De asemenea secretiile cervicale nu indicau ca as fi fost la ovulatie.Este prima oara cand iau anticonceptionale, in rest am folosit numai prezervativul.Daca sangerarea nu apare, cand ar trebui sa ma astept la urmatoarea menstruatie?Ar putea intarzia?
2 comentarii
Doza este insuficientă pentru un efect sigur, din fericire este improbabil să fi fost un contact sexual fertil.
Sangerarea de privatie a aparut azi.Ar mai trebui sa mi fac griji?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 2anticonceptionale-intrebare pentru un medic!
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 3contraceptie si tratament acnee
- 3efect escapelle
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 0anticonceptionalele si diareea
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 0yazmin pentru acnee
- 2Anticonceptionalele si orgasmul
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 0Anticonceptionale si efectul lor dupa 6 zile de la luarea unui medicament care diminueaza
- 3nu stiu daca am luat anticonceptionalele corect
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 1Anticonceptionale Karissa
- 0Le-am administrat corect?
- 5Pot fi în siguranță?
- 1Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: