Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
3 comentarii

am inceput sa iau yasmin si nu mi se mai termina mentruatia.si o am de 10 zile..imi curge putin dar f inchis la culoare.continui sa le iau?sau ma opresc?

Continua sa iei...asa am patit si eu in prima luna(1Apr pana pe 21 cand am luat ultima patila, iar dupa aceea am avut iar de pe 24 pana pe 27).Eu am o alta problema:Exemplu:luna trecuta am luat ultima pastila pe data de 19(marti), iar luna aceasta le termin tot marti, dar pe 16.Este vreo problema daca incep ink un blister pana pe 19ca sa termin la fel ca luna trekuta si sa-mi vina menstruatia tot pe 23)?in fiecare luna le termin cu 2-3 zile mai devreme fata de luna trecuta.Astept un raspuns pana duminik.Va rog sa ma lamuriti.Ce conteaza mai mult data sau ziua, adik incep marti, termin marti sau sa fie aceeasi data, dar sa nu conteze ziua...medicul nu a stiut sa ma lamureasca...dimpotriva a dat vina pe mine...dar luna nu are nr.fix de zile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3protectia in prima zi de Logest (a doua luna de tratament)
- 4Sa continui administrarea de microgonon?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 4yasmine si fumatul
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 6Contraceptive si ingrasare
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 3Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 5Pot sa iau acest antiocnceptional sau este strict pentru cei ce alapteaza?
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 5Risc de sarcina?
- 8Iau anticonceptionale, dar mi-e frica sa fac sex neprotejat
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 0anticonceptionale yasmine
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: