Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
Buna ziua! Duminica 23.02.2014, am avut un contact sexual protejat iar cand am scos prezervativul am observat ca avea o gaura foarte mica atunci cand l-am umflat. ( El a ejaculat in mine) Am luat Escapelle la o ora de la contact dar nu am avut nici un fel de reactie adversa.
Mentruatia, luna trecuta, mi-a venit pe 29 iar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 26. Imi vine regulat, cu o diferenta de 3 zile de luna precedenta.
Dupa ce am luat Escapelle nu am avut nici 'menstruatia falsa'.. Am sanii umflati si ma doare foarte tare burta.
Ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept sa vad daca imi vine menstruatia?
Va rog mult sa ma ajutati!
Mentruatia, luna trecuta, mi-a venit pe 29 iar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 26. Imi vine regulat, cu o diferenta de 3 zile de luna precedenta.
Dupa ce am luat Escapelle nu am avut nici 'menstruatia falsa'.. Am sanii umflati si ma doare foarte tare burta.
Ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept sa vad daca imi vine menstruatia?
Va rog mult sa ma ajutati!
2 comentarii
Ai putea sa imi spui, te rog, ce prezervativ (produs) ai folosit ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24In cazul unui endometru subtire este recomandat tratament contraceptiv?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3dupa cat timp iese testul de sarcina pozitiv?
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 12Postinor 2.
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 28Anticonceptionale pe langa alte metode de contraceptie!
- 3Contraceptie
- 4S-a rupt prezervativul! Risc de sarcina?!
- 6incident neplacut cu prezervativul
- 0Este posibila sarcina?
- 5Prima perioada de sarcina
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Poate fi vorba de vre-o sarcina sau e doar impresia mea?
- 1Întrerupere sarcină
- 0Sa fie vorba de vreo sarcina?
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: prezervativul rupt testul de sarcina contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: