Copil de 2 ani cu infectie la urechi care nu mamanca sau bea
Buna seara. Vineri de la 10 seara copilul meu de 1 an si noua luni a inceput sa vomite incontinuu si la 1 dimineata am fost la urgenta la spital. Suntem in Anglia. Dupa o lunga asteptare ni s-a spus ca micutul are o infectie la urechea dreapta si ni s-a dat Amoxicilin. Sambata a fost un pic mai jovial, desi a continuat sa vomite, a avut diaree si 2 scaune de culoare verde nu prea consistente. Sambata seara a inceput sa aiba febra si continua sa aiba si acum, duminica seara. Azi nu a prea vrut sa manance, decat putin putin de tot. A baut 180ml lapte si guri mici de apa, dar a vomitat in mod repetat dupa mese. Ingrijorarea noastra e ca nu mananca si doarme in majoritatea timpului. Ce putem face, sa mai mergem la urgenta?
4 comentarii
Da. Obligatoriu.
1. Dacă vomita doar de la ureche e grav. În România asa ceva se interneaza la orl
2. Dacă vomita de la o infectie toxialimentara se interneaza la contagioase. La pediatrie.. Depinde
PS. Dacă Va amintiți.
Ce a mâncat copilul ziua și seara înainte sa înceapă sa vomite??
1. Dacă vomita doar de la ureche e grav. În România asa ceva se interneaza la orl
2. Dacă vomita de la o infectie toxialimentara se interneaza la contagioase. La pediatrie.. Depinde
PS. Dacă Va amintiți.
Ce a mâncat copilul ziua și seara înainte sa înceapă sa vomite??
Buna dimineata, de aseara de la 8 nu a mai vomitat si temperatura i-a scazut. Accepta sa bea doar lapte. La mancare are o reactie de greata si o respinge. E mai activ astazi. In ziua respectiva a mancat putin pateu vegetal, desi nu ii dam asta in mod frecvent.
Patru vegetal.. La 1 an și??
Mai citiți despre Alimentația corecta conform Varstei...
Dacă nu doriți sa, stați doar la spital
Mai citiți despre Alimentația corecta conform Varstei...
Dacă nu doriți sa, stați doar la spital
Nu voi mai face aceasta greseala! Copilasul a inceput sa se simta mai bine, desi a mai vomitat azi. Multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Simptome la ureche - nu cunoastem boala
- 3reumatism al urechii?
- 5fetitei mele ii curge urechea
- 4Ureche cu probleme
- 7Ajutor! Imi sangereaza urechea
- 6punguta cu puroi sau ceva lichid dupa ureche
- 10infectii la urechi la copil de 3 ani
- 4aticita cronica supurata
- 1Ureche urat mirositoare
- 1otita cronica
- 1Otite repetate copil 2 ani