copil patru ani, infectii urinare | Forumul Medical ROmedic

copil patru ani, infectii urinare

16-02-2010
Radescu Diana
Nu este medic/terapeut
Radescu Diana
Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si 7 luni si de 2 ani ma confrunt cu infectii urinare dese.La examenul urinar ii apare cand 25 leucocite /microlitru cand 100 leucocite/microlitru.Urocultura de fiecare data ii iese sterila.De specificat ca i-am facut si o cistografie in Bucuresti la Budimex si i-a iesit foarte bine.(nu are reflux).de 2 ani urmez si tratament homeopatic dar fara rezultat.Ceaiuri nu se mai pune problema. Am urmat si un tratament antibiotic .Simptomele ei sunt:urineaza des, o doare burtica in zona buricului si o ustura pasarica foarte rau.Va rog sa imi spauneti si mie ce sa mai fac ca sa descopar de ce face infectiile astea f dese
5 comentarii
0
16-02-2010, ora 18:03
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pota sa va intreb in ce a constat exact tratamentul homeopatic ? Ce remedii ?
Aceste afectiuni sunt vindecabile usor la copii cu homeopatia DACA medicul alege remediu cum trebuie ceea ce pare ca nu s-a intamplat sau poate au fost alte cauze.
0
16-02-2010, ora 18:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Usturimea apare inainte, in timpul sau dupa urinare ? Durerea in zona buricului este sub, deasupra, in jurul lui. si.cum este legata de urinare ? Dupa, inainte, tot timpul ?
Usturimea unde este exact ?
0
18-02-2010, ora 09:17
Radescu Diana
Nu este medic/terapeut
Radescu Diana
I s-a dat mai multe tubulete pline cu niste bilute pe care i le dadeam dim si seara cate 10 bilute in 2 degete de apa inainte de masa cu un sfert de ora (ce imi aduc aminte tuya, sepia, aloe, hepar sulfuris, etc) nu imi mai aduc aminte dar aveam si o schema dim ii dadeam un nr seara alt numar a doua zi alt numar si asa mai departe.pe langa aceste bilute ii mai daeam si exxtract de muguri de smochin. si extract de afin. De azi am inceput cu extract de mladite de merisor.Usturimea apare dupa ce face pisu si o mai ustura si dupa vreo 5 10 minute.Iar cand face pisu o doare. burtica o doare deasupra de buric mai tot timpul.mai mult o doare dimineata cand se trezeste..usturimea este pe unde face pisu imi arata inauntru (nu la labii)si am observat ca acolo la intrare este si putin rosie parca ar fi iritata.de specificat ca eu o spal in fiecare zi la pasarica cu sapun si apa si apoi o mai spal o data cu ceaiuri(musetel, galbenele, coada soricelului )
0
18-02-2010, ora 09:23
Radescu Diana
Nu este medic/terapeut
Radescu Diana
Vreau sa specific ca eu sunt f multumita de acest dr homeopat. Mi-a facut fetita bine in mai multe probleme.De cand ma duc la dansul fata mea nu imi mai raceste asa des cum imi racea inainte.Nu mi-a mai facut in gat infectie cum imi facea inainte.Inainte imi facea in gat infectie din 3 in 3 sapt .nu mai stiam ce sa ne mai facem cu ea.pana l-am descoperit pe acest dr homeopat (.Dr Cadar din Pitesti.In schim nu stim ce sa ne mai facem cu infectiile urinare.
0
18-02-2010, ora 09:26
Radescu Diana
Nu este medic/terapeut
Radescu Diana
P.S. Am fost ieri la dansul la control si i-a pust diagnosticul de cistita interstitiala.Va rog as vrea sa imi spunetti si mie mai multe despre aceasta.ca nu astiu mai nimik
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un simplu simplu obicei ar putea ajuta la evitarea infecÈ›iilor urinare
  • Antibioticele are putea fi soluÈ›ia pentru ameliorarea durerilor cronice ale vezicii urinare (Studiu)
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  •