de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?

571 comentarii 1 2 ..... 171819 20 Înainte ›
0
27-08-2017, ora 17:32
lycossnet
Nu este medic/terapeut
lycossnet
apoi la cat se zice ca tre sa facem sex.nu ar trebui sa imi mai pun pantaloni:)))
0
17-09-2017, ora 00:19
Asasiasa
Nu este medic/terapeut
Asasiasa
Salut tuturor,
Sincer nu îmi amintesc ce căutam pe google și m-am trezit acum că am terminat cele 18 pagini scrise.
Nu voi repeta de fiecare dată, dar acest comentariu este strict opinia mea. Am văzut mai multe posibile cauze ale problemei, și mai multe rezolvări, dar o cauză nu am văzut-o aici și eu cred că ea există în multe cauze: în opinia mea, când o femeie pune foarte mult preț pe felul cum arată, cum se întreține, cum se machiază, etc, sau simplu fapt că este înzestrată cu un frumusețe/corp/metabolism/etc de invidiat, atrage cu ușurință atenția bărbaților. În ochii/mintea bărbaților se pot naște 2 tipuri de atracție față de o femeie: un tip de atracție de a discuta cu cineva (de a fi prieten, etc) și/sau o atracție sexuală. Atracția de a fi prieten cu femeia se naște atunci când începi să o cunoști, după ce ai vorbit cu ea, pe când atracția sexuală e una instinctivă (vezi pe cineva cu care ai vrea să „ți-o tragi cu acea persoană”). După câteva partide de sex când nu contează ce vorbiți, ce faceți, și unde faceți (1-2-3 luni), încep să apară dorința de a vorbi, de a vă cunoaște mai bine, de a povesti, de a fi prieten. Dacă atunci partenerii realizează că nu au ce vorbi cu acea persoană apare gustul unei iluzii. Prin nu au ce vorbi nu mă refer la faptul că unul este incult sau prost, mă refer că ar trebui cumva să înțelegi de la început dacă persoana cu care vrei să te culci îți poate fi un partener sau nu, și asta nu trebuie să împiedice relația sexuală pe care v-ați propus-o. Dacă e târziu partenerul a început să iubească persoana cu care nu are ce vorbi și continuă să fie din obișnuință, uneori poate continua la nesfârșit, alteori nu. Situația este prezentată din punctul de vedere al unui bărbat, dar e identică și invers.
Persoanele care pun pe primul loc să fie cel/cea mai... în ochii unui potențial partener ar trebui să se gândească la ele că arată ca niște comori, iar vânătorul de comori după ce va găsi compara va căuta alta, pentru că asta este meseria lui.
Cred că aici mai este un aspect foarte important, să FII cel mai bun/confident/real PRIETEN AL PARTENERULUI TĂU. Acest lucru nu te va ajuta să rezolvi orice problemă/situație, dar cu siguranță vă va face să treceți împreună peste mult mai multe, mult mai ușor. Un prieten adevărat este un prieten sincer.
0
21-11-2017, ora 15:49
andreea0702
Nu este medic/terapeut
andreea0702
Buna. Nu stiu daca mai este de actualitate subiectul, dar e bine totusi ca am un loc unde sa scriu. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema cu viitorul sot. Noi suntem ambii la a doua casatorie dar inca tineri din punctul nostru de vedere. Eu am 37 si el 39. Inainte sa ne mutam impreuna, ne intalneam si se intampla cam de 2-3 ori pe saptamana. De cand stam imppreuna se intampla 1 data pe saptamana si atunci pentru ca iau eu initiativa si insist. Daca ar fi dupa el probabil ar fi 1 data pe luna. In rest avem o relatie extraodinara, suntem cel mei bun prieten unul pentru celalalt dar cand e vorba de a face dragoste, el este tot timpul obosit, chiar si in zilele in ca nu munceste.mai demult imi spunea ca sunt eu nebuna, ca vreau prea mult. Acum nu imi mai spune, dar simt ca uneori se intampla doar pentru ca vreau eu, nu si el.el nu prea mai ia initiativa, decat atunci cand mergem la vreun chef si bea un pic si atunci il apuca si pe el dorul. El zice ca 1 data pe saptamana este ok dar eu nu pot sa cred asta din partea unui barbat. Amanta stiu ca nu are pentru ca suntem mai tot timpul impreuna, dar cred ca isi mai foloseste prietena drepta si probabil asta ii mai atenueaza din pofte...nici nu stiu ce sa cred.cum este posibil la un barbat sa nu aiba dorinta sexuala? Si ne-am mai programat si nunta.nu stiu ce sa fac.daca incerc ceva diferit accepta cu greu, dor de gura mea si atunci doar sta, este si comod si nu prea accepta alte pozitii decat eu deasupra si cand schimbam, zice ca l-am obosit rau.Mi-e greu asa pentru ca eu vreau sa stiu si eu ca am barbat in casa, nu doar cu prezenta. Il vad ca ma iubeste si ma respecta, nu ma indoiesc de asta niciodata. Si faptul ca pe toate celelalte planuri ne intelegem super bine, ma da si mai mult peste cap.
1
22-11-2017, ora 08:33
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Buna ziua!
Aceasta incompatibilitate sexuala poate aduce frustrari enorme peste ani, aveti avantajul ca stiti de existenta ei inainte de nunta/copii, puteti lua o hotarare acum, inainte de a se complica lucrurile. Vorbiti deschis, puneti pe masa nevoile fiecaruia si, daca nu sunt acceptate/satisfacute reciproc, atunci poate e mai bine ca fiecare sa-si caute o jumatate compatibila la toate aspectele. Intr-adevar, poate ca o data pe saptamana e cam rar pentru un barbat care nu ejaculeaza in alta parte.
Succes!
1
22-11-2017, ora 10:23
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Un studiu al unui reputat institut de sexologie a constatat ca jumatate dintre barbatii intre 25 si 49 de ani fac sex aproximativ o data pe saptamana. Cum femeile au raspuns la fel, tind sa am incredere in aceste date. Restul cuplurilor se afla de o parte si de alta a unei curbe a lui Gauss. Aproximativ 20% fac mai putin de atat si 20% mai mult.

Bineinteles ca asta nu rezolva problema ta Andreea. In ceea ce spui tu insa obstacolul e comunicarea pe tema sexualitatii. Nu frecventa in sine. Nu stiu daca te ajuta prea mult sa-ti imaginezi ca el se autosatisface. Pe tine te-ar ajuta daca el ar presupune ca te autosatisfaci, daca ar vrea mai mult sex decat ti-ai dori tu? Mai bine apelati la catave sesiuni de psihosexologie.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
22-11-2017, ora 15:29
andreea0702
Nu este medic/terapeut
andreea0702
shadowshadow- multumesc frumos pentru raspuns. De copii nu se mai pune problema pentru ca eu am 37 de ani si el 39 si avem deja copii din casatoriile anterioare. Eu un baiat si el un baiat si o fetita. precizez ca doar baiatul lui sta cu noi.deci asta nu ar fi un impediment.
Dr. Rars Ignat- va multumesc frumos pentru raspuns. Intr-adevar la noi este problema comunicarii strict pe aceasta tema pentru ca pe toate celelalte teme comunicam perfect. Eu sunt dispusa sa discut dar el nu. De fiecare data ma face sa ma simt ca si cand eu nu gandesc in mod normal si atunci prefer sa inchei discutia. Este si foarte orgolios di fire si sincer nu cred ca ar accepta sedinte de terapie pe aceasta tema. Nici nu stiu cum as putea sa-i propun asta.
0
22-11-2017, ora 17:16
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Atunci nu va ramane decat sa vorbiti deschis despre problemele de cuplu si, in functie de ceea ce va ofera el, sa decideti daca are rost sa continuati relatia. Sa nu va faceti iluzii ca lucrurile se vor schimba in bine pe parcurs, sansele tind spre zero... Oricum, "reticenta" lui de a discuta pe anumite subiecte arata ca mai aveti "teritorii" de descoperit...
0
25-12-2017, ora 15:36
Donjuani
Nu este medic/terapeut
Donjuani
Nu e nimic în neregulă cu tine
Și eu am probleme cu soția mea eu îmi doresc mai mult iar ea aproape deloc, iar când vreau să discut cu ea despre asta sunt făcut nebun și obsedat.
Eu am 49 de ani și îmi doresc cel puțin de trei ori pe săptămână
Simpu fapt că nu vrea să discute cu tine dovedește că la el este problema
Indiferent cât de mult îl iubești și te iubește nu va schimba cu nimic problema voastră intima
Soluția e sa-ti găsești un partener cu care să te potrivești.
Mai ales dacă nu aveți copii împreună
Trecere timpului agravează problema nu o rezolvă.
1
04-01-2018, ora 14:32
Roua28
Nu este medic/terapeut
Roua28
Si eu am probleme cu soția mea din partea ei o data pe saptamana este deajuns, din punctul meu de vedere o data pe zi, si din ce citesc si la alti pentru nu a divorța si pentru nu a ajunge la partaje si suferinta pentru copil cred ca ideal ar fi o amantă. Bine e strict parerea mea
0
04-01-2018, ora 16:49
Donjuani
Nu este medic/terapeut
Donjuani
Salut
Am și eu aceasta problema ca mulți dintre voi și anume soția mea îmi spune tot timpul că nu are chef se întâmplă o data pe luna să aibă chef
Mă simt de multe ori jenat și să îi mai cer pentru ca știu că răspunsul va fi același de fiecare data
Defapt de la începutul relației noastre (17 ani împreună )nu mi-a cerut de prea multe ori am 39 de ani și trăiesc acest coșmar de veo 15 ani am tot sperat că se va schimba dar nu se va schimba nici o dată avem doi copii împreună și mie greu să mă despart de ea pentru copii pentru ce am făcut împreună și nu în ultimul rand pentru că o iubesc.
Știu că la sfârșitul vieții îmi va părea rău și sper să am într-o zi curajul să o părăsesc.
Concluzia mea după atâția ani este că e bine să deschideți ochi la început pentru că mai târziu poate fi prea târziu și dacă la început nu funcționează nu va funcționa nici mai târziu iar cel care dorește și nu este dorit acumulează în timp multe frustrări multe temeri și multa neîncredere în propria persoana și într-o Bună zi va fi părăsit de persoana care nu la putut iubi pentru ca dragilor de fapt lipsa dorinței de a face dragoste cu partenerul tău e lipsa capacități de a iubi partenerul tău rămâne cu tine din motive de profit sau din lipsă de alceva dar nu din iubire așa Cum ți se spune "te iubesc dar nu veau să facem sex"
Iubirea și sexul merg împreună într-o relație
Deci pentru cei care nu aveți parte de sex în relația voastră și nu aveți prea multe obligați adică dacă nu sunt copii în relație plecați cautativa fericirea în altă parte chiar dacă va este greu aveți șansa să găsiți pe alceva la fel ca voi
Iar pentru cei ca mine care au așteptat o minune prea mulți ani și nu vreți să vă dezamăgiți copii mai este o singură soluție :Amanta Sau Amantul sau să vă plângeți de milă până la sfârșitul zilelor.
Să auzim de bine dragilor și nu uitați problema nu e la voi.
0
05-01-2018, ora 07:34
lycossnet
Nu este medic/terapeut
lycossnet
La 49 de ani de 3 ori pe săptămână? Adică nu știu, dar eu la 30 ani, dacă fac de 2 ori pe săptămână deja mi se pare mult, stresant, obositor, epuizant.
0
05-01-2018, ora 07:35
lycossnet
Nu este medic/terapeut
lycossnet
Zice bine ce zice Dr Rareș.
0
05-01-2018, ora 07:40
lycossnet
Nu este medic/terapeut
lycossnet
Andrea fara a fi lipsit de respect, Tu ai nevoie de un amant nu de un bărbat.Sexul nu este totul.intro relație de casatorie.ai fi preferat un bărbate care sa te joace în bătaie, să aibă amanta, să nu te iubească, să fie groaznic, dar sa fie bun la.pat? Gândește-te doar.im viața nu putem avea tot ce ne dorim.Dar incercati niste ședințe cum zicea Dr Rareș.
1
05-01-2018, ora 17:41
andreea0702
Nu este medic/terapeut
andreea0702
Buna. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Tin sa precizez ca nu vreau si nu am nevoie de amant.
Acum si inca o data s-a dovedit a fi vitala comunicarea. Pur si simplu ne-am asezat la masa si am discutat si bune si rele. Cu calm si cu rabdare. ne-am si apreciat, ne-am si criticat. Am spus ce ne place si ce nu ne place si am stabilit niste lucruri. In urma acestei discutii am aflat multe lucruri si el despre mine si eu despre el si ne-am pus la punct multe lucruri. Este extrem de importanta comunicarea. Lucrurile s-au imbunatit vizibil pentru ambii dintre noi si nu doar pe acest plan ci pe toate planurile. Am invatat amandoi cat este de important sa discutam, sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu ne pierdem increderea in noi si in dragostea noastra.
Deci dragilor: comunicati!
0
16-06-2018, ora 12:38
Ulise Elis
Nu este medic/terapeut
Ulise Elis
Salutare tuturor,
La fel ca si ceilalti de-aici si eu in fata sotiei par un obsedat sexual.
Suntem de 11 ani impreuna iar de vreo 4 am inceput s-o insel iar viata mi s-a schimbat in bine:
1) acasa partidele devin mai lungi (pentru ca nu-mi mai dau drumul la fel de repede) daca fac sex de 1-2 ori pe zi
2) igiena si grija fata de mine au crescut exponential incercand noi cuceriri (merg la sala, ma rad aproape pe tot corpul, ma aranjez permanent, etc...)
3) acasa pot sa experimentez si vin permanent cu ceva nou deoarece cu iubitele mele vreo 3 la numar sunt foarte deschis si tratez sexul cu maxima seriozitate (parca intr-o viata anterioara am fi fost actori de filme porno )
4) increderea in mine a crescut de-asemenea exponential si sotia parca e mult mai fericita cand partidele noastre (1 la o zi sau doua) sunt asa de intense si a inceput efectiv sa ma doreasca, lucru care nu se intampla inainte s-o insel. Parca era o corvoada cand ii ceream sa facem sex
5) relatiile sexuale raman la stadiul de relatii sexuale si-atat (serviciul imi permite sa plec 2-3 zile de-acasa pentru a pentrece timp de calitate cu o iubita, FARA NICIUN INTERES FINANCIAR
0
20-07-2018, ora 01:15
Dorinel2
Nu este medic/terapeut
Dorinel2
Buna ziua asi vrea sa VA intreb ceva. Are ceva daca faci sex de 3, 4 ori pe zi
0
30-07-2018, ora 15:08
Dragoss03
Nu este medic/terapeut
Dragoss03
Vă plângeți că aveți cu cine apoi eu că sunt singurel și duc doru de câteva luni he he
0
31-07-2018, ora 11:47
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Dorinel, daca va face placere la amandoi si aveti timp suficient pentru a o face de 3-4 ori, fara a ignora alte aspecte importante ale vietii voastre, de ce nu ?

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
03-08-2018, ora 14:36
Dragosiii
Nu este medic/terapeut
Dragosiii
Salutare prieteni ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am 25 de ani prietena mea are 21 suntem inpreuna de 5 ani si avem si un bebe de 2 ani. Nustiu ce sa mai fac la inceputul relatiei eram ca doi iepuri unde o prindeam poc peste tot da in ultimi 3 ani nustiu ce sa fac. Parca face sex cu mine din obligatie. Am testato am stat 4 luni fara sa ii cer ma furisam la baie si faceam manual da nu am mai rezista si tot eu iam cerut. Am vorbit cu ia iam explicat ca eu vreau mai mult si mia raspuns. (Da tu ce crezi eu sunt masina de sex tu vrei dimineata.dupamiaza si seara nu se poate ) off am incercat de toate am zis poate o fi plictisita hai sa facem ceva nou am incercat dupa la fel nustiu cum sa o mai abordez. Cate odata rabufnesc si ii zic in fata nemultumirile mele. Si dupa cateva ore vine si cauta sa o facem si dupa ce am facuto si neam impacat iar nu mai vad cateva saptamani. Oare sunt eu de vina cu ceva? Ii fac toate poftele in materie de sex :(((( si era sa uit un primul an de relatie facem 5 numere si avea orgasm la fiecare acum pauza ori ce iasi face ori cat de lung ar fi preludiul :(( ce sa fac ?
0
08-08-2018, ora 12:44
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
@Dragos Poate sa incerci sa te intrebi cum stati in cuplu cu apropierea emotionala? cu comunicare ?
Iar daca nu ai un raspuns clar, poate e folositor sa incercati terapia de cuplu.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
19-09-2018, ora 22:41
Robert_help
Nu este medic/terapeut
Robert_help
Buna seara!
Din pacate si eu si sotia mea suferim de aceasta problema f grava. Suntem impreuna de 5 ani, prima relatie pentru amndoi, avem 26 respectiv 24 de ani, iar sexul pentru ea se realizeaza doar ca si nevoie pt mine(2 ori pe sapt max). Eu sunt f activ sexual, mi-as dorii sa se intample si de cateva ori pe zi oricat de obosit as fi, dar dorinta sexuala a sotiei este f slaba. Am vb de f multe ori pe subiect, dar ajungem intotdeauna sa inceapa sa planga pe baza acestei probleme desi nu ii reprosez doar incerc sa gasim o solutie sa vedem de ce e asa. Efectiv refuza si sa discutam.
I-am propus chiar si sa incerce singura sa vada daca e mai ok, sau cu ajutorul unui vibrator, dar nu isi doreste...nu a reusit niciodata sa aiba un orgasm.
Situatia este f frustranta pentru mine pentru ca o iubesc mult si nu imi doresc sa o insel, dar simt ca explodez dpdv hormonal.
Mentionez ca nu o fortez, incerc sa avem preludii cat mai lungi, incerc sa inteleg ce ii place etc si nimic.
Credeti ca poate rezolva ceva o consiliere psihologica?

Multumesc,
0
28-09-2018, ora 15:06
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din cate povestesti Robert sotia ta nu prea isi doreste sa faca ceva in privinta asta. Daca ar vrea si ea sa schimbe ceva, sesiunile de psihosexologie ar putea fi de folos. Ar putea fi de folos si ca ea sa ajunga singura initial in cabinetul de psihosexologie, pentru a evalua daca nu exista si alti factori care influenteaza starea ei.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
15-12-2018, ora 01:31
Aeisgeo12
Nu este medic/terapeut
Aeisgeo12
Buna ziua.. am si eu o problema..am 19 ani si iubitul meu 21..avem o relatie de 4 ani.. iar viata sexuala am inceputo acum un an jumate.. iar de atunci am facut dragoste doar de cateva ori.. el are pofte mult mai dese.. in schimb eu nu.. poate suna ciudat.. dar nu imi place sa fac sex.. nu ma simt bine.. partenerul meu se straduie pe cat posibil sa ma faca sa ma simt si eu bine.. dar cand vede ca nu schitez nici un gest cum ca m-as simti bine.. ii cam piere si lui cheful pe moment. nu pot zice ca nu simt nevoia niciodata.. ba da.. am si eu uneori dorinta de a face.. doar ca dispare imediat dupa penetrare.. si am citit mai sus ca la varsta asta e normal zilnic chiar si de mai multe ori pe zi.. ma face sa cred ca am eu o problma.. va rog datimi un sfat.. daca a mai trecut cineva prin asta?? A rezolvat problema??
0
15-01-2019, ora 18:00
Frosy
Nu este medic/terapeut
Frosy
Buna tuturor!
citind unele povesti de ale voastre, ma regasesc printre unele dintre ele;am 43 de ani sunt casatorita de 18 ani si 5 ani de prietenie; la inceput faceam dragoste chiar si de 5 ori pe zi in timpul liber; cu timpul am mai scazut in intensitate adica de 2 ori pe zi in fiecare zi; tin sa mentionez ca totul venea din partea lui mai rar din partea mea; problema este ca eu nu mai pot accepta sa o fac in fiecare seara asa cum isi doreste el (43 de ani si el). el spune ca e ceva normal la varsta asta sa faci sex zilnic ceea ce eu nu mai simt asa ceva; ca dati seama ca ne certam in fiecare seara pe acest subiect; ce credeti am eu o problema sau el?;rog sa-mi raspunda persoane de aceeasi varsta cu mine sau mai mare; va multumesc!
1
16-01-2019, ora 09:57
Robert_help
Nu este medic/terapeut
Robert_help
Buna Frosy,

Eu am probleme mai mari ca tine, in sensul ca eu si sotia mea nu avem relatii intime cu saptamanile desi suntem tineri (25, 26 de ani) -> suntem complex opusi dpdv al dorintei sexuale (eu imi doresc zilnic, ea niciodata).

Si ce de iti spun toate astea este pentru ca noi am incercat cred orice: tratament homeopatic, am fost la ginecolog, am facut analize, am fost la psiholog, am incercat diverse lucru mai putin deochate sau nu si cu toate astea nu am reusit sa rezolvam problema.

Vad foarte multi psihologi pe acest site care isi dau cu parearea, dar nu am vazut 1 singur caz cu probleme de genul rezolvat desi rasfoiesc f multe forumuri.

Deci cu parere de rau iti spun ca eu nu cred ca problema ta se va rezolva (la fel cum nici a mea). Din experienta mea fiind f activ sexual, desi imi doresc zilnic sa avem relatii intime, nu devin frustrat decat dupa 4-5 zile de lipsa -> deci eu va recomanda sa gasiti un compromis de genul 2-3 ori pe saptamana.

Sper ca te ajuta rasp meu pe tine, cat si pe altii.
Robert
1
16-01-2019, ora 11:03
Asasiasa
Nu este medic/terapeut
Asasiasa
Salut Frosty,
Nu am încă vârsta voastră, dar nu sunt departe. Eu cred că nici unul din voi nu are o problemă, sunteți doar diferiți și aveți nevoi/plăceri diferite. Din punctul meu de vedere variantele sunt: ori vă despărțiți își caută fiecare partenerul ținând cont și de acest criteriu (posibil cu alți parteneri să aveși alt apetit), ori să găsiți o soluție de acceptare a unuia față de celălalt. Adică poate și partenerul te poate ajuta să îți dorești, poate prin ați face plăcerile, ori poate tu îi poți oferi altceva, nu e neapărat legat de sex, sau dacă e legat de sex poți încerca altceva, cred că în sex mereu va putea fi altceva.
Dacă nici cu asta nu sunteți de acord, cred că singura variantă este să vă chinuiți tot restul vieții, tu că te tot presează să faci, și el pentru că oricât ai face va vrea mai mult sau va fi nesatisfăcut din cauză că tu nu-ți dorești/nu-l dorești.
Eu nu sunt psiholog, dar am trecut și eu și am și prieteni care au trecut prin situații asemănătoare, și nu cred că este altă rezolvare. Părerea mea este că psihologii te pot ajuta într-o fază incipientă, nu după 5-10 ani în care tu treci zilnic prin chestia asta; ori poate s-ar putea rezolva și așa, dar nu în condițiile în care te duci acasă și înainte de culcare mai aveți o ceartă pe aceeași temă. Pe de altă parte nici partenerul tău nu cred că te va putea aștepta 2ani... și pentru el cred că este frustrant să-ți dorească de 2ori pe zi, și să nu poată nici odată pe zi.
Spor. Trebuie să mă întorc la muncă. :)
1
21-01-2019, ora 20:08
Sorinel75
Nu este medic/terapeut
Sorinel75
Bună seara

Încep prin a va spune că am 43 ani în, căsătorit de 23 ani, am doua fete superbe în vârstă de 22 respectiv 15 ani și o soție de care sunt îndrăgostit înnebunește și după atâția ani, de parca ieri as fi văzut-o prima oară.
Greșelile mele cele care îmi sunt reproșate de soția mea sunt acele de încerca să o mângâi, de a încerca să o ating, de încerca să o sărut. Toate aceste acțiuni se termina cu o bruscare violenta din partea soției mele, țin să menționez că astea se întâmplă doar seara când ne retragem în dormitorul nostru neavând intimitate pe parcursul zilei (serviciu de luni pana vineri și în restul zilei cu activitățile prin casă)
La încercările mele soția îmi reproșează că sunt prea dragastos, obsedat. Iar despre a face dragoste sau sex cum îi spune soția mea eu vă spun sincer îmi vine s-o sărut din tălpi pana în creștet, s-o mângâi încontinuu, să avem un preludiu cât mai lung și cât mai tandru dar din păcate acesta lipsește cu desăvârșire neaceptandumi nici o mângâiere iar actul sexul în sine aceiași poziție de atâta timp cu mici excepții 1-2 ori pe an.
Deagoste eu aș face și de 2-3 ori pe zi, (mă excita mirosul ei seara când doarme că am spus mai sus că nu îmi permite sa o ating) dar soția mea nu are dorința deloc, cu multe insistente o facem de 2 ori pe săptămână în ultimul timp că până acum vreo câteva luni ajunsăsem o data la 1-2 săptămâni și asta în urma unei discuții pa care am avut-o cu 1-2 luni în urma unde i-am reproșat că nu mai pot simt că înnebunesc de dorul ei.
In ultimul timp au început niște dureri de cap înfiorătoare cam la 2-3 zile simt că îmi plesnește capul de durere, durere pe care am asociato cu dragostea mea fata de soția mea.
Lucru pentru care în ultimele zile ma tot gândesc la un divorț, cu toate că o iubesc pe soția mea și pe fete ca pe ochii din cap, ceva îmi spune că trebuie să fac pasul asta sau dacă nu simt că mă ofilesc pe zi ce trece, în ultimul timp am căpătat și un oftat din nimic mă trezesc din senin că oftez, nu mai zâmbesc sau rad cu colegii la muncă plus durerile de cap, menționez că lucrez în același loc cu soția
As dori un sfat o părere dacă să divorțez
Cu stima și respect
0
22-01-2019, ora 11:53
Asasiasa
Nu este medic/terapeut
Asasiasa
Salut Sorinel,
Nu sunt psiholog, ceea ce îți sugerez este părerea personală. În cazul în care îți iubești soția și nu ea este chinuită că trebui să facă sex cu tine deși nu își dorește, iar tu te chinui pentru că ai vrea să faci mai mult sex dar partenera te respinge, părerea mea e xă ar trebui să vă faceți un bine unul altuia și să vă despărțiți. Nici ea nu o să mai stea toată ziua stresată că dacă i-ai pus mâna pe umăr te gândești la sex, indiferent dacă e sau nu așa, și nici tu nu îți construiești idei că dacă o doare capul e că și-a dat seama că vrei să îi ceri să faceți sex.
Dacă o iubești nu o mai chinui, dacă o să faceți sex mai des decât își dorește ea, la un moment dat cred că se va scârbi de tine și te va respinge complet. În aceeași măsură cred că și tu te chinui dacă tu vrei să faci sex de 2-3ori pe zi și ea nu vrea nici odată la 2săptămâni.
Asta-i părerea mea, nu sunt specialist.
1
22-01-2019, ora 21:58
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
Sorinel75@
Sorine stiu stilul asta de probleme. Am mers la diversi duhovnici spovedindu-ma de-a lungul timpului, mergand uneori si aprox 4oo km dus-intors la un duhovnic care era la sufletul nostru(singurul duhovnic comun cu sotia mea). Este un om special dar fiind atat de departe am venit mai aproape de casa.

Printre diverse probleme am avut si stilul asta de probleme. Cam care e ideea. Amandoi sotii trebuie sa ne jertfim, nu numai unul din doi. Cel care este mai zburdalnic trupeste e bine sa tina post mai multe zile decat cele doua zile(miercuri si vineri) nu ajung mergand pana la 5 zile. Cel mai moale dimpotriva duce o viata normala fripturi si carne la discretie. Deci o apropiere dintre cei doi, cel zburdalnic isi reduce resursele cel moale se intareste. Aici fiecare trebuie sa se jertfeasca, adica daca ea nu poate mai mult sa mai lasi de la tine si invers. Adica prin jertfa asta ce o face-ti fiecare ptr celalalt, chiar daca ea nu are stare, va aratati dragostea.
Daca sa zic are mult de lucru pe acasa, ajut-o daca ai cu ce, arata-i ca iti pasa de ea.

Am auzit de nenumarate ori:"Azi nu am stare, maine!" incat uneori chiar glumeam, si nu o lasam sa termine vorba si ziceam: "Aha deci maine!".Si uneori maine spunea, ca "Totusi mai bine sa o lasam pe maine!" :-)))
Te inteleg si perfect, dar lupta ptr casnicie, nu te sfatuiesc sa renunti la lupta ptr casnicie, mai ales ca spui ca o iubesti mult. Asta este o forma mai inalta de iubire cand TE JERTFESTI ptr cel de langa tine.
Dumnezeu sa te binecuvinteze!
P.S. Cred ca mesajul se potriveste si ptr Frosy si probabil si ptr altii.
0
23-01-2019, ora 09:48
Asasiasa
Nu este medic/terapeut
Asasiasa
Salut din nou,
Nu sunt de acord cu Jonny Mnemonic, căsnicia trebuie să fie un motiv de bucurie nu un chin continuu pentru ambii soți (unu că face sex doar ocazional, deși își dorește să facă de 2ori pe zi și unul că este violat ocazional de către partenerul care a jurat că-i va fi alături și o va susține). Sunt de acord că trebuie să existe o cale de mijloc în multe chestii într-o căsnicie (care se traduce prin astăzi fac/mă abțin/mă ocup de chestia aia chiar dacă nu îmi place și nu vreau, dar dacă o fac nu mă afectează), dar acestea trebuie să fie ocazionale sau să nu modifice planurile/viața partenerului (ex: partenera mergea la operă din înainte să ne cunoaște, mie nu îmi place să merg, din acest motiv partenera se duce fără mine, ocazional mergem împreună pentru că știu că-i face plăcere - deși nu îmi face plăcere, nu mă afectează în nici un fel că merg).
Viața pe care Jonny Mnemonic o descrie este, în opinia mea, una în care trăiești în continuă apținere, nesatisfacție și frustrare. Cât timp îți dorești și nu va exista realizare va apărea frustrarea.
Dacă vrei să te jertfești, și realizezi că persoana iubită suferă și că tu o chinui de fiecare dată cât vrei să faci sex cu ea atunci las-o să fie fericită, desparte-te de ea, va fi o perioadă când va fi greu dar apoi își veți fi fericiți amândoi. Fiecare își poate găsi un partener cu care să se potrivească și din această privință. Nu există o diferență între a face sex cu partenerul tău când acesta nu vrea și viol. Faptul că unul din parteneri se abține 2 săptămâni nu înseamnă altceva decât că are impresia că și-a cumpărat (cu acordul duhovnicului) sau că făcut niște sacrificii și după 2 săptămâni merită să-și violeze un pic partenera, iar aceasta trebuie să accept violul că așa i-a spus duhovnicul... Faptul că persoana violată este fericită a doua zi și următoarele câteva zile nu este pentru că s-a simțit bine ci pentru că știe că 2 săptămâni va fi lăsată în pace, se simte în siguranță. Indiferent că aveți sau nu discuțiile astea cu copii voștri, ei vor observa și vor face la fel, imaginați-vă că fata voastră este violată odată la 2 săptămâni de persoana care și-a ales-o ca partener.
Încetați să vă mai violați partenerele, dacă le iubiți nu mai fiți egoiști, nu le mai violați și lăsați-le să-și găsească fericirea singure sau în să o găsească în alt partener.
Wikipedia -> viol „Deși violul marital a fost incriminat de legislația românească prin Legea 197/2000 este încă nevoie de timp pentru a accepta că instituția căsătoriei nu este o cetate în interiorul căreia soțul are imunitate. Legea 197/2000 a incriminat violului între soți, prin abrogarea art.197 alin.5 C.pen. și instituirea agravantei speciale din alin.2 lit.b1 cu privire la victima care este membru de familie ("Pedeapsa este închisoare de la 5 la 15 ani, dacă... b1) victima este membru al familiei") or, conform art..1491 C.pen., membru de familie este și soțul făptuitorului.”
Adaugă un comentariu / răspuns
571 comentarii 1 2 ..... 171819 20 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici