Durere de apendicita? - urgent | Forumul Medical ROmedic

Durere de apendicita? - urgent

08-06-2014
Emmaswan
Nu este medic/terapeut
Emmaswan
Buna ziua! Am 18 ani si ma numesc Carina.
Acum cateva saptamani m-a intepat piciorul drept, chiar sub os pelivan cred. A trecut repede desi era foarte puternica. Nu am actionat nicicum in urma acelui incident crezand ca am facut intindere de muschi (de la bita).
Aseara insa, pe la 3 si ceva noaptea m-a luat o durere dintr-o data chiar la apendice. Nu era greu de suportat dar m-am speriat. Dupa cateva momente ma luase cu incercari de a vomita, dar nu am putut. Apoi m-am dus la baie, dar ce sa mai, eram constipata. Vorbesc cu mama, spune ca nu e chiar asa grav cum imi imaginasem eu, si mergem acasa. (eram la majorat, intr-un sat cam departe de orice centru de ajutor medical-daca era sa fie nevoie...)
Bineinteles ca am adormit cu greu, speriata de acel discomfort din partea dreapta a abdomenului. Durerea radia (probabil) si la spate si mai sus de abdomen, in cutia toracica.
Fumez destul de mult dar nu stiu daca asta conteaza... Acum cu sarbatorile nu prea as dori sa merg la spital si marti am si proba de oral la romana. Ce as putea face? Durerea inca mai apare cand si cum, dar nu e insuportabila. Doar un fel de discomfort. Am incercat aseara si faza cu ridicatul piciorului din pozitia orizontala, si cu palpatul in zona abdomenului (unde e apendicele) si nu m-a durut rau, dar simteam ceva acolo. Durere dar destul de slaba.
Am probleme si cu anxietatea si aseara mai ca nu facusem atac de panica intrebandu-ma daca nu cumva s-ar sparge apendicele( inflamat - cum acum nu cred ca e) as muri.
Mai pot sa astept pana marti sa merg la spital sa imi fac analize sau cum sa procedez?
Nu mai sunt constipata, pofta de mancare am, nu imi vine sa vomit, nu mi se pare ca as avea febra... Ma simt bine dar inca mai am o durere palpabila chiar deasupra osului..partea abdomenului deasupra ovarului drept.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antibioticele pot înlocui operaÈ›ia chirurgicală, în cazurile necomplicate de apendicită acută
  • Administrarea antibioticelor în ambulatoriu la pacienÈ›ii cu apendicită este sigură È™i reduce necesitatea intervenÈ›iei chirurgicale
  •