Durere de cap De foarte mult timp Un sfat va rog frumos!

10-04-2020
Andreea cristina
Nu este medic/terapeut
Andreea cristina
Buna seara Am mare nevoie de un sfat de la Dumneavoastră vă rog frumos De aproape un an de zile am niste dureri insuportabile de cap Am ajuns de multe ori la urgente atât de tare ma durea capul nici nu puteam sa ma ridic de pe perna la urgență miau dat un calmant si acasa Nu stiu ce sa fac sau ce sa mai iau durerea e in partea dreapta...Cand ma doare capul imi ies si piete rosi pe piept iar la față ma inrosesc su încep să tremur din picioare Iar cand ridic din pat sau scaun amagesc brusc pentru câteva secunde Am fost la neurolog dar mia zis ca sunt prea tânără sa am probleme neurologice Încă nu am gasit nici un medic care ar putea sa ajute Iar pe mine mai mereu ma doare capul Sincer nu stiu ce as mai putea face
4 comentarii
0
10-04-2020, ora 22:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la alt doctor neurolog. Faceti un RMN.
2
12-04-2020, ora 18:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara!

Delia09,

Durerea de cap este un simptom care poate sta în spatele multor afecțiuni, carențe sau dezechilibre. De exemplu, cunosc pe cineva care timp de 7 ani s-a confruntat zilnic cu dureri de cap atroce. Știi care era cauza lor? Îți vine să crezi sau nu, o intoleranță alimentară. O cauză foarte comună poate fi și deshidratarea. Nu cumva ești genul de om care bea apă numai când își aduce aminte?
Dacă aș fi în locul tău, fără doar și poate, aș face efortul să merg la centrul de sănătate și medicină integrativă Transylvania Healing Centre, din str. Andrei Mureșanu nr. 29, Cluj-Napoca (tel. 0727.729.509). Intră pe site-ul lor și documentează-te.

Multă sănătate.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
14-04-2021, ora 12:02
Andreea cristina
Nu este medic/terapeut
Andreea cristina
Bună Beau foarte multă apă
0
14-04-2021, ora 13:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. La oftalmolog ati fost?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: