Durere in spatele genunchiului
Am 38 ani si de ceva timp indelungat, am o durere permanenta in dosul genunchiului cu reflexe si pe soldul drept si care da o senzatie de amorteala.Am facut un RMN la coloana, crezand ca e ceva de hernie dar nu e nimic.Durerea se accentueza la stat in picioare mai mult de 10 minute si cand stau jos reflecta parca din soldul drept.Care ar fi o solutie de depistare?Uneori durerea coboara pana la varful degetelor!Multumesc
2 comentarii
nu stiu cu ce te poate ajuta sfatul meu dar iti pot spune ca nasa mea are aceste sintome si are coxartroza desi nu e cazul tau sper ca ti-am dat un indiciu.Ea a fost la un medic ortoped si a facut trat. si fizioterapie desi nu a ajutat-o cu nimic.Vrea sa-si puna proteza care ar ajuta-o desi e cam scump.Binenteles ca poti avea cu totul altceva ia asta ca un reper eu nu sint medic si parerea mea e irelevanta.Multa sanatate.
Multumesc ptr raspuns!Si eu am facut si fizioterapie si injectii, dar nici un rezultat!Atazi mai merg sa caf o ecografie sa vad poate desopera medicii ceva!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 1genunchi dureros, durerea radiaza in jos, in spate
- 4durere la genunchiul sting
- 3dureri de genunchi
- 9Ajutor: in urma cu 5 luni am suferit de un puseu de dureri articulare
- 5Artrita infectioasa!?
- 1Durere genunchi
- 0Traumatism la nivelul genunchiului
- 5durere genunchi de doua saptamani
- 12Dureri, dureri, dureri... genunchi
- 3durere genunchi inexplicabila