Durere rinichi
Ma doare foarte tare in partea stanga jos a spatelui siam un discomfort jos urinez des, ce sa iau in acest caz, ar putea fi vorba de o piatra la rinichi ? Va multumesc.
4 comentarii
este posibil sa fie ori piatra, ori nisip. eu am fost diagnosticata cu nisip la rinichi si ma plangeam de dureri in toata partea de jos a spatelui, chiar si dureri abdominale aveam, ca sa nu mai zic de faptul ca urinam foarte des. incearca sa-ti faci un sumar de urina ca sa te lamuresti sau poti astepta si opinia unui medic de pe site.
Am fost la doctor cu chiu cu vai tinand cont ca eu sufar si de anxietate si cand am ajuns acolo aveam pulsul 156 si astfel am descoperit si o tahicardie de care nu stiu cum sa ma ocup, mi-au dat calmante Meprobanat, mi-au facut injectii cu Scobutil, Refan durerea a disparut dar mai am senzatia aceea de urinat foarte des. Ca tratament mi-au dat Tralgit, Flamexin si No-Spa. Sper sa-mi treaca cat mai repede aceasta stare ca si asa sunt cu moralul la pamant.
Mersi de mesaj happysmilingtw.
Mersi de mesaj happysmilingtw.
Am uitat sa va spun ca mi s-a dat sa fac si urocultura dar nu stiu la cat timp sa o fac dupa tratament sau pot sa o fac si in timpul tratamentului tinanad cont ca nu mi s-au dat antibiotice ci doar antiinflamatoare.
Am uitat sa va spun ca mi s-a dat sa fac si urocultura dar nu stiu la cat timp sa o fac dupa tratament sau pot sa o fac si in timpul tratamentului tinanad cont ca nu mi s-au dat antibiotice ci doar antiinflamatoare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Pietre la rinichi la un copil de 6 ani!
- 10despre rinichi
- 11tumora pe rinichi unic
- 3As dori sa aflu cat ma costa o operatie cu ultrasunete la rinichi, cu aproximatie
- 3o piatra de 5mm la rinichi se poate elimina singura?
- 7Viata fara un rinichi
- 16Rinichii sau cancer?
- 9sindrom de jonctiune pielo-ureterala
- 10dureri puternice in dreapta buricului
- 4Probleme renale
- 4rinichi deplasati
- 1durere in zona rinichilor
- 6nisip la rinichi la 15 ani, recomandare
- 2dureri in zona rinichilor nocturna
- 7explicatie rezultat. I s-a extirpat rinichiul stg cu o tumoare
- 0Probleme rinichi
- 0Dureri zona rinichilor, analize sange negative
- 2Rinichi stang cu schita de bifiditate
- 3stază bazinetală
Mai multe informații despre: Rinichii inflamatia renala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Pielonefrita acută
- Nefropatia lupică
- Miros anormal al urinei
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Rinichii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: