Dureri de cap
Buna ziua. Acum aproximativ un an avand un job in mediu rece mai precis in frigiderul unui abator am resimtit dureri puternice de cap, nestiind cauza am continuat sa ma duc la munca cu capul neacoperit o perioada, timp in care capul ma durea tot mai tare. Dupa o perioada mi-am dat seama de cauza durerii si am purtat fes o perioada durerea disparand. Problema e ca in urma cu aproximativ o luna si ceva am stat afara cu capul neacoperit, durerea de cap reaparand. De atunci port fes si ma protejez non stop dar durerea nu incedeaza decat rareori. Va rog puteti sa ma ajutati sa imi explicatii cauza durerii si daca se poate un tratament ceva sau niste sfaturi. Va multumesc!
2 comentarii
Durerea nu cedeaza, m-ar putea ajuta cineva cu ceva sfaturi sau nu stiu un tratament ceva pentru a scapa de aceasta problema?
Daca durerea nu cedeaza, este necesar sa consultati un medic neurolog, Acesta va va spune ce investigatii sa faceti si va va da un tratament.Va recomand sa schimbati locul de munca.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri ciudate in zona cefei
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 12dureri de cap, ameteli
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 15Dureri de cap
- 4durere de cap ingrozitoare
- 3durere de cap doar cand ma misc
- 2dureri mari de cap... ce poate fi?
- 1Dureri frecvente de cap
- 3dureri de cap
- 2De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap... anemie?
- 0dureri de cap, ceafa, urechi, etc
- 1durere de cap
- 3dureri de cap -ciocuri
- 0Dureri de cap
- 0Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: