dureri de cap in parte stanga
buna ziua,
Am o durere de cap in partea stanga.durerea incepe langa tampla apoi ma doare ochiul stang, urechea si ceafa.Inainte aveam aceasta durere dooar cand ma enervam.de 2 zile aceasta durere persita zi si noapte.Am momente cand este durere mare in rest este o durere suportabila.Dimineata este mai mare si nu pot tine capul aplecat.
Am si pierderi de memorie, adica plec dintr-o camera sa iau un anumit lucru ajung acolo si nu mai stiu dupa ce m-am dus.Imi aduc aminte numai daca vad acel lucru.
Eu in toamna am avut un mic incident, spargeam niste lemne si mi-a sarit o bucata de lemn in cap insa nu mai stiu daca pe partea dreapta sau stanga, stiu doar ca atunci am ametit un pic dar totul a trecut.
va rog frumos sa ma sfatuti ce anume sa fac!
cu stima,
Mihaela
Am o durere de cap in partea stanga.durerea incepe langa tampla apoi ma doare ochiul stang, urechea si ceafa.Inainte aveam aceasta durere dooar cand ma enervam.de 2 zile aceasta durere persita zi si noapte.Am momente cand este durere mare in rest este o durere suportabila.Dimineata este mai mare si nu pot tine capul aplecat.
Am si pierderi de memorie, adica plec dintr-o camera sa iau un anumit lucru ajung acolo si nu mai stiu dupa ce m-am dus.Imi aduc aminte numai daca vad acel lucru.
Eu in toamna am avut un mic incident, spargeam niste lemne si mi-a sarit o bucata de lemn in cap insa nu mai stiu daca pe partea dreapta sau stanga, stiu doar ca atunci am ametit un pic dar totul a trecut.
va rog frumos sa ma sfatuti ce anume sa fac!
cu stima,
Mihaela
1 comentarii
Intai luati un tratament simptomatci, adica niste antiinflamatoare cateva zile. Daca durerea persista mergeti la un consult la neurologie si faceti un computer tomograf cranian. Aveti grija ca este posibil ca durerea de cap si uitatul sa fie si din cauza oboselii, a stresului, a surmenajului sau a unor suparari daca ati avut cumva asa ceva. Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri de cap aproape zilnice
- 6dureri foarte dese de cap
- 4Crize necontrolate!
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 6meningiom cerebelos
- 5dureri de cap si de spate
- 7Dureri de cap
- 0durere cap
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 0Cefalee persistenta
- 0dureri de cap, ceafa, urechi, etc
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 4Dureri de cap, cervicale si ameteli
- 1mici dureri de cap frecvente
- 3Durere de cap
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 0Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: