dureri de cap in parte stanga
buna ziua,
Am o durere de cap in partea stanga.durerea incepe langa tampla apoi ma doare ochiul stang, urechea si ceafa.Inainte aveam aceasta durere dooar cand ma enervam.de 2 zile aceasta durere persita zi si noapte.Am momente cand este durere mare in rest este o durere suportabila.Dimineata este mai mare si nu pot tine capul aplecat.
Am si pierderi de memorie, adica plec dintr-o camera sa iau un anumit lucru ajung acolo si nu mai stiu dupa ce m-am dus.Imi aduc aminte numai daca vad acel lucru.
Eu in toamna am avut un mic incident, spargeam niste lemne si mi-a sarit o bucata de lemn in cap insa nu mai stiu daca pe partea dreapta sau stanga, stiu doar ca atunci am ametit un pic dar totul a trecut.
va rog frumos sa ma sfatuti ce anume sa fac!
cu stima,
Mihaela
Am o durere de cap in partea stanga.durerea incepe langa tampla apoi ma doare ochiul stang, urechea si ceafa.Inainte aveam aceasta durere dooar cand ma enervam.de 2 zile aceasta durere persita zi si noapte.Am momente cand este durere mare in rest este o durere suportabila.Dimineata este mai mare si nu pot tine capul aplecat.
Am si pierderi de memorie, adica plec dintr-o camera sa iau un anumit lucru ajung acolo si nu mai stiu dupa ce m-am dus.Imi aduc aminte numai daca vad acel lucru.
Eu in toamna am avut un mic incident, spargeam niste lemne si mi-a sarit o bucata de lemn in cap insa nu mai stiu daca pe partea dreapta sau stanga, stiu doar ca atunci am ametit un pic dar totul a trecut.
va rog frumos sa ma sfatuti ce anume sa fac!
cu stima,
Mihaela
1 comentarii
Intai luati un tratament simptomatci, adica niste antiinflamatoare cateva zile. Daca durerea persista mergeti la un consult la neurologie si faceti un computer tomograf cranian. Aveti grija ca este posibil ca durerea de cap si uitatul sa fie si din cauza oboselii, a stresului, a surmenajului sau a unor suparari daca ati avut cumva asa ceva. Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13ma doare capul
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 1migrene
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 9Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa
- 2Dureri nestapanite de cap
- 0Dureri de cap, pierderi de memorie
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 1Dureri de cap severe
- 4Spasme mana stanga + mana dreapta, dureri de cap
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 3trombocite mari
- 1Dureri de cap zilnice
- 0Dureri de cap interminabile
Mai multe informații despre: Durerea de cap