tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii

1.am fost la 5 Doctori pana acum si toti miau zis ca inima mea e sanatoasa tun dar eu nu inteleg dc mi se mareste tensiunea zilnic am doar 21 de ani si problema persista da 3 ani in fiecare zi mi se mareste Doctorul mia dat pastile concor de 5 dar nu isi prea mai fac efectul ce ziceti pot sa imi iau optitensin?
2.ore mai am sansa sa fiu iar ca inainte ca la varsta da 18 ani.
3am stari asa ma doare capul, tamplele, ametel, puncte albe, si noapte mio ia inima la viteza...si cu concoru de 5 ce ziceti il pot mari la concor de 7, 5 ? va rog dati-mi un raspuns pe categorii multumesc si va doresc sanatate

Multa sanatate!

Capsulele Calmocard au in compozitie plante medicinale cu efect cardiotonic, vasodilatator coronarian, antiaritmic, hipotensiv, sedativ.Se recomanda pentru cardiopatie ischemică şi hipertensiune arterială forme uşoare şi medii, afecţiuni cardiace funcţionale (palpitaţii, tahicardie, oscilaţii tensionale, dureri precordiale), sechele postinfarct miocardic.
Contraindicaţii: nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Se administreaza 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de tahicardie sau creşteri tensionale pe fond de stres crescut se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3-4 zile.
Durata unei cure este de 3-6 luni.

- 5ameteli si dureri de cap de ceva timp
- 325episoade de ameteli-vertij
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 4inima are o bataie in plus
- 0Durere puternica de cap - analize hormonale?
- 28borelioza sau boala autoimuna?
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 5Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 0Durere de cap de un an si jumatate
- 1Dureri frecvente de cap
- 0Ameteala si rau la stomac
- 1durere ceafa-spate, baza gatului-piept
- 1Durere violenta ceafa
- 3tensiune arteriala 125/90
- 1dureri de cap, puls in ureche
- 117Confuzie tratament hipovitaminoza D
- 1Tratament
Mai multe informații despre: Durerea de cap Tensiunea arteriala accelerarea batailor inimii Ameteala
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Hipertensiunea portala
- Hipotensiunea arteriala
- Hipertensiunea arteriala (HTA)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Hipertensiunea arteriala maligna
- Tensiunea arteriala oscilanta
- Cefaleea la copil
- Amețeala
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile