durere de cap cu ameteli
Buna ziua,
Am 38 de ani.
De vreo 2 zile am dureri mari de cap, imi simt capul greu, parca fierbe, ametesc, fac febra pana in 38, frisoane, simt ca imi plesneste capul, il simt amortit, nu suport lumina si am dureri in ceafa.Gatul nu ma doare, nu imi curge nasul, doar capul ma doare chiar si cand ma uit intr-o parte sau alta, durere in zona cefei. Am luat paracetamol si modafen, imi trece pe moment dar iar incepe. Sa fie ceva virus, sa i-au antibiotic?
Am 38 de ani.
De vreo 2 zile am dureri mari de cap, imi simt capul greu, parca fierbe, ametesc, fac febra pana in 38, frisoane, simt ca imi plesneste capul, il simt amortit, nu suport lumina si am dureri in ceafa.Gatul nu ma doare, nu imi curge nasul, doar capul ma doare chiar si cand ma uit intr-o parte sau alta, durere in zona cefei. Am luat paracetamol si modafen, imi trece pe moment dar iar incepe. Sa fie ceva virus, sa i-au antibiotic?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 2dureri de cap
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 3dureri de cap
- 4probleme la un copil de 15 ani
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 14durerile de cap nu sunt de la sinuzita... atunci de la ce?
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 9Va roog sunt o mamica disperata
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 31Ameţeli provocate de zona cervicala
- 1amețeli
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
- 2Amețeli
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: