durere de cap cu ameteli
Buna ziua,
Am 38 de ani.
De vreo 2 zile am dureri mari de cap, imi simt capul greu, parca fierbe, ametesc, fac febra pana in 38, frisoane, simt ca imi plesneste capul, il simt amortit, nu suport lumina si am dureri in ceafa.Gatul nu ma doare, nu imi curge nasul, doar capul ma doare chiar si cand ma uit intr-o parte sau alta, durere in zona cefei. Am luat paracetamol si modafen, imi trece pe moment dar iar incepe. Sa fie ceva virus, sa i-au antibiotic?
Am 38 de ani.
De vreo 2 zile am dureri mari de cap, imi simt capul greu, parca fierbe, ametesc, fac febra pana in 38, frisoane, simt ca imi plesneste capul, il simt amortit, nu suport lumina si am dureri in ceafa.Gatul nu ma doare, nu imi curge nasul, doar capul ma doare chiar si cand ma uit intr-o parte sau alta, durere in zona cefei. Am luat paracetamol si modafen, imi trece pe moment dar iar incepe. Sa fie ceva virus, sa i-au antibiotic?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 2intepaturi in cap
- 3mama mea sufera de ameteli - ajutati-ma
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 52Ameteli puternice cu stare de voma si stare de acru
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 14Dureri de cap puternice
- 12dureri de cap, ameteli
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 4dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor
- 4de vreo 7 luni am niste ameteli puternice
- 0Cefalee persistenta
- 1Dureri constante de cap
- 3Spondiloza sau altceva?
- 13Durere de cap persistenta
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: