durere de cap cu ameteli
Buna ziua,
Am 38 de ani.
De vreo 2 zile am dureri mari de cap, imi simt capul greu, parca fierbe, ametesc, fac febra pana in 38, frisoane, simt ca imi plesneste capul, il simt amortit, nu suport lumina si am dureri in ceafa.Gatul nu ma doare, nu imi curge nasul, doar capul ma doare chiar si cand ma uit intr-o parte sau alta, durere in zona cefei. Am luat paracetamol si modafen, imi trece pe moment dar iar incepe. Sa fie ceva virus, sa i-au antibiotic?
Am 38 de ani.
De vreo 2 zile am dureri mari de cap, imi simt capul greu, parca fierbe, ametesc, fac febra pana in 38, frisoane, simt ca imi plesneste capul, il simt amortit, nu suport lumina si am dureri in ceafa.Gatul nu ma doare, nu imi curge nasul, doar capul ma doare chiar si cand ma uit intr-o parte sau alta, durere in zona cefei. Am luat paracetamol si modafen, imi trece pe moment dar iar incepe. Sa fie ceva virus, sa i-au antibiotic?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mama mea sufera de ameteli - ajutati-ma
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 8ameteli si un ganglion pe gat
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 8Vertiji, ameteli - tratamente pe cale de disparitie
- 3puls mare, dureri de cap
- 1febra mare si dureri de cap
- 1ameteli si dureri de cap
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 0durere puternica de cap
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 0Tumoare glanda hipofiza (dureri de cap foarte mari)
- 0Ameteala
- 1Dureri de cap
- 4Stare Ameteala
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: