durere de cap cu ameteli
Buna ziua,
Am 38 de ani.
De vreo 2 zile am dureri mari de cap, imi simt capul greu, parca fierbe, ametesc, fac febra pana in 38, frisoane, simt ca imi plesneste capul, il simt amortit, nu suport lumina si am dureri in ceafa.Gatul nu ma doare, nu imi curge nasul, doar capul ma doare chiar si cand ma uit intr-o parte sau alta, durere in zona cefei. Am luat paracetamol si modafen, imi trece pe moment dar iar incepe. Sa fie ceva virus, sa i-au antibiotic?
Am 38 de ani.
De vreo 2 zile am dureri mari de cap, imi simt capul greu, parca fierbe, ametesc, fac febra pana in 38, frisoane, simt ca imi plesneste capul, il simt amortit, nu suport lumina si am dureri in ceafa.Gatul nu ma doare, nu imi curge nasul, doar capul ma doare chiar si cand ma uit intr-o parte sau alta, durere in zona cefei. Am luat paracetamol si modafen, imi trece pe moment dar iar incepe. Sa fie ceva virus, sa i-au antibiotic?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13ma doare capul
- 40ameteli
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 7sotul se simte "ca dupa ce bei"... ce sa fie?
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 0Tomografie
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 1ameteala ochelari
- 3ameteala si vedere incetosata
- 1probleme post avc
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 2Fâsâit urechi
- 2Anxietate depresie - Dar de ce ameteli si senzatie de cap greu ?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: