dureri groaznice de spate

am dureri de spate groaznice de cel putin 5 ani ma doare toata coloana nu pot sta in picioare dar nici pe scaun am facut radiografie si scrie la concluzii modificari incipiente de spondiloza toracala, mici osteofite anterioare in etajul toracal mijlociu.anul trecut am fost la doctor in constanta si mi a spus ca am scolioza cu fibromialgie nu mai stiu ce sa fac de dureri va rog sa ma sfatuiti.va multumesc anticipat
2 comentarii

cautati un neurochirurg care sa va examineze si probabil va trebui sa faceti un RMN

buna ariana,
si mie mi s-a dat acest diagnostic de fibromialgie, a debutat cu dureri groaznice de spate, musculatura contracturata, iar din iulie 2012 cu dureri groaznice de picioare de la genunchi in jos, care intre timp s-au mai ameliorat.insa sunt in permanenta obosita si cu o stare f.proasta.
tu cum de mai simti de atunci ?
si mie mi s-a dat acest diagnostic de fibromialgie, a debutat cu dureri groaznice de spate, musculatura contracturata, iar din iulie 2012 cu dureri groaznice de picioare de la genunchi in jos, care intre timp s-au mai ameliorat.insa sunt in permanenta obosita si cu o stare f.proasta.
tu cum de mai simti de atunci ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 10coloana vertebrala - dureri
- 8Am dureri mari de coloana
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 4Picioare umflate, dureroase, dureri de mijloc
- 2durere de spate umar si cap
- 3Durere de spate; coloana
- 3Dureri mari de spate, in partea de jos
- 2Durere spate cam de 2 ani
- 1durere de spate
- 0Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap