am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii

25-03-2009
adriannn
Nu este medic/terapeut
adriannn
Nu stiu cui sa ma adresez.
De aproximativ 2 saptamanii prezint simptome ciudate...
Initial am fost racit, am facut tratament cu antibiotic incepusem sa ma simt mai bine dar la cateva zile dupa ce am terminat tratamentul au inceput niste dureri de spate suparatoare, parca ma rodea ceva pe dinauntru. Am mers la medicul de familie, insa acesta mi-a prescris o reteta cu vitamine si calciu timp de 10 zile.nici un rezultat din contra incepusem sa simt ca nu pot respira, la cateva zile, am mers la un medic pneumolog.mi-am facut o radiografie la plamani si niste teste, nimic. plamanii perfect sanatosi.
La 2 - 3 zile prezentam dureri ale fruntii mai exact intre ochii, ma speriasem crezand ca am sinuzita...am fost la un specialist evident. rezultatul m-a linistit neavand nimic grav. mi s-a prescris iar tratament cu antibiotic pe care il urmez si acum, dar nici un rezultat ba mai mult acum am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii, nu ma pot concentra si obosesc foarte repede.
ce sa fac ? cui sa ma adresez ? simt ca o iau razna! va rog ajutati-ma!
3 comentarii
0
25-03-2009, ora 11:56
alexrares
Nu este medic/terapeut
alexrares
de 3 zile fac febra 38, am luat pastile, antibiotice, nimic.Pe langa asta cand respir simt ca trebuie sa tusesc, bine chiar tusesc oribil, pt ca ma doare in dreapta mai jos de gat, adica deasupra pectoralului drept.Mor de durere cand tusesc, plus k ma doare groaznic spatele.Nu stiu ce raceala e, sau gripa, dar nu stiu daca o sa-mi treaca prea curand.Cat de grav e?si ce recomandari imi faceti.
Cand respir si trebuie sa tusesc, are vreo lagatura cu fumatul?bine de cand ma luat gripa sau raceala nu am pus tigara in gura.Oare sa-mi fie iritat si gatul de la tutun?
astept un raspuns cat se poate de repede
0
25-03-2009, ora 22:32
happysmilingtw
Nu este medic/terapeut
happysmilingtw
andriannn, de ce nu iti faci si niste analize de sange? multe persoane care au un deficit de fier acuza lipsa de concentrare, oboseala si mai ales probleme la memorare. ( fierul intra in structura hemoglobinei si este indispensabil sintezei ADN-ul si de asemenea asigura oxigenerea creierului si a tesuturilor in general ). Sanatate!
0
25-03-2009, ora 23:10
adriannn
Nu este medic/terapeut
adriannn
multumesc mult, o sa va urmez sfatul!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.