Este insarcinata?!!
Am avut un act sexual cu prietena mea (Protejat) dar trebuia ca menstruatia sa ii vina pe 29 August iar acum suntem pe 2 septembrie, mă neliniștește ca ar putea fi gravidă deoarece nu ia venit de 4 zile menstruatia, nu are semne ca iar veni, si ma intreb ce poate fi?Vreau să mai precizez ca in timpul actului am văzut că îi curge din vagin un lichid alb asemanator cu sperma dar eu nu ma terminasem, aveam prezervativul pus corect, si dupa verificare nu era spart? Ce putea fi? Va rog urgent!
1 comentarii
Buna ziua,
in conditiile in care actul sexual a fost protejat si prezervativul folosit corect nu poate ramane insarcinata prietena dvs. Lichidul alb observat de dvs este o secretie care se elimina si ajuta la lubrifierea vaginului in cazul in care nu este deranjata si/sau cu miros intepator, caz in care poate fi o infectie, acest lucru insa poate fi evaluat doar in urma unui consult ginecologic sau al unui examen al secretiei vaginale.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
in conditiile in care actul sexual a fost protejat si prezervativul folosit corect nu poate ramane insarcinata prietena dvs. Lichidul alb observat de dvs este o secretie care se elimina si ajuta la lubrifierea vaginului in cazul in care nu este deranjata si/sau cu miros intepator, caz in care poate fi o infectie, acest lucru insa poate fi evaluat doar in urma unui consult ginecologic sau al unui examen al secretiei vaginale.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 9probleme menstruale
- 1Intarziere menstruatie!protejata?!?!??
- 5oare sunt gravida?
- 3Sarcina?!
- 1intirzierea ciclului avind sterilet
- 1Motive de ingrijorare? Intarziere ciclu menstrual
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 8Întârzierea mestruatiei
- 1Pot fi insarcinata ?
- 0Întârzierea menstruației
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 0Menstruatie întârziată
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: