insarcinata sau dereglare hormonala?
Am avut contact sexual neprotejat la 1 zi dupa terminarea ciclului menstrual, dupa exact 5 zile de la contact sexual am avut o sangerare abundenta exact ca menstruatia care a durat 4 zile..As vrea sa primesc un sfat in legatura cu problema mea..E posibil sa fi ramas insarcinata si dupa numai 5 zile sa fi avut loc nidatia?..Din cate stiu eu nidatia nu este asemanatoare menstruatiei sau unei hemoragii asa cum am avut eu..Din momentrul inceperii sangerarii am o stare de greata..Puteti sa imi dati un sfat sau o parere mai ales cele care au ramas insarcinate, numai am rabdare pana la proba testului de sarcina.Multumesc!
4 comentarii
Dupa contactul sexual, ai luat pastila de a 2-a zi?
nu am vrut sa iau din alte motive..Insa aceea sangerare era foarte abundenta si prea devreme ca sa fie nidatie, dupa parerea mea..insa fiecare organism e diferit in felul sau..De aceea imi doresc o parere din partea celorlalti.
Cel mai probabil este hormonal, nu asa este sangerarea de nidatie.
Chistul ovarian este una dintre afectiunile ce fac menstruatia sa apara de doua ori intr-o luna, provoaca hemoragii ori sangerari anormale.
Chistul ovarian este una dintre afectiunile ce fac menstruatia sa apara de doua ori intr-o luna, provoaca hemoragii ori sangerari anormale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este posibila o sarcina?
- 5intarzie menstruatia, inainte imi venea cu 2 zile inainte
- 8O fi sarcina sau nu?
- 3pot fi gravida?
- 4Exista posibilitatea?!
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 5oare sunt gravida?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 4sunt insarcinata?!
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 0Menstruație dereglată
- 0Menopauza
- 6Sunt însărcinată?
- 0Durere de burta după menstruație
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: