fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
fetita mea de 6 ani, tuseste de vreo 3 saptamani, mai rar cu expectoratie, i-am dat si tratament cu augmentin, apoi cu ceclor.Au urmat vreo 3 zile fara sa tuseasca, pe urma a inceput intr-o seara sa tuseasca intr-una, dupa care, a doua zi tusea mai rar.Nu am vrut sa-i mai dau nici un antibiotic, si am incercat cu ridiche neagra si ceai de busuioc cu cimbrisor, vitamina c, miere.Parca era bine, dar aseara am auzit un zgomot in pieptul ei(un harait).Mentionez ca i-am administrat tot felul de medicamente ptr cresterea imunitatii(bronhovaxon, luivac, immunaid-de la Cali Vita).Efectiv nu stiu ce sa mai fac cu ea.poate imi poate spune cineva ce sa fac.Va multumesc anticipat
2 comentarii
Va recomand sa consultati urgent un medic pediatru.Felul in care tratati copilul agraveaza situatia.
ar fii trebuit un control medical din primele doua zile...eu am avut aceeasi problema la 12 ani...iar haraitul de care spuneti apare din cauza unei pneumonii...in cel mai bun caz...cel mai rau fiind pleurezia...apa la plamani, sau TBC...mergeti neaparat la medic !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 2rosu in gat cu tuse foarte puternica- zinnat+ oxacilina
- 3tuse tabacica?.
- 13Am nevoie de un sfat urgent: tuse fff persistenta care apare in anotimpul rece in general seara
- 4alergie sau astm?
- 4tuse, aparent fara motiv
- 5Tuse rebela veche de 4 ani
- 4de cateva zile am o tuse care ma 'omoara'
- 3Problema de speriat?
- 4Tuse de 2 luni si 15 zile
- 7Organism slabit si ameteli.
- 4tuse si febra de o saptamana
- 1Tuse cu sputa alba
- 3de 3 ani, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare si voma
- 4Bronsita?
- 4Tuse persistenta
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 1Masea putrezita
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
- 0Tuse urâtă până vomit
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: