Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
Buna ziua,
Am o mare intrebare si o problema care tot vad ca persista de 2 saptamani.
De 2 saptamani am observat ca seara cand ma bag la somn inainte sa adorm, am un fel de jena in gat, pe urma se manifesta cu un gadilat puternic, la care ma apuca o tuse timp de 1 minut si ochi lacrimati.
Mentionez ca daca stau pe partea dreapta, imi lacrimeaza ochiul drept si partea dreapta a gatului si invers.
Mi se mai intampla si daca mananc o guma de mestecat mentolata. In rest, in timpul zilei nu am nimic, nu prezint manifestari.
Va rog sa imi dati un sfat, ca in ultimile 2 saptamani, parca nu mai pot adormii, nu ma mai ia somnul pana nu isi face numarul gatul meu.
Apreciez.
Va multumesc si astept un raspuns!
Am o mare intrebare si o problema care tot vad ca persista de 2 saptamani.
De 2 saptamani am observat ca seara cand ma bag la somn inainte sa adorm, am un fel de jena in gat, pe urma se manifesta cu un gadilat puternic, la care ma apuca o tuse timp de 1 minut si ochi lacrimati.
Mentionez ca daca stau pe partea dreapta, imi lacrimeaza ochiul drept si partea dreapta a gatului si invers.
Mi se mai intampla si daca mananc o guma de mestecat mentolata. In rest, in timpul zilei nu am nimic, nu prezint manifestari.
Va rog sa imi dati un sfat, ca in ultimile 2 saptamani, parca nu mai pot adormii, nu ma mai ia somnul pana nu isi face numarul gatul meu.
Apreciez.
Va multumesc si astept un raspuns!
1 comentarii
posibila problema cu refluxul gastric care irita si usuca mucoasa faringiana
este interzis mentolat si acidulat si citric si otet..s.m.a care provoaca reflux.
este interzis mentolat si acidulat si citric si otet..s.m.a care provoaca reflux.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dureri de gat...foarte mari
- 64probleme cu gatul, va rog lamuriti-ma!
- 4Tuse cu secretii, copil de 3 ani
- 124os de peste
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 11probleme tuse
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 3Sensibilitate talpi, gat
- 8Arsura in gat si gura
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 4Probleme in git
- 5otita congestiva
- 3jena in gat
- 1tuse cind depun efort