fobie sociala
buna am 31 sufar de o fobie care imi afecteza profesia viata am ajuns sa imi fie frica sa ies din casa din cauza fobiei sa va explic despre ce este vorba cind am inceput liceul in curtea scoliam avut nevoie sa merg la tualeta era forte mula lume si era sa scap pe mine de atunci am ramas cu spaima aceasta si de cite ori nu am posibilitatea sa am o tualeta in preajma intru in panica cu transpiratie si tot restu pe baza nervoasa mi se declansaza si nevoia de a merge la tualeta am ajuns sa nu pot merge cu autobuzul sa nu pot merge in locuri publice chiar sa renunt la multe lucruri ne mai vorbind de calatorii daca pote sa imi dea cinreva un sfat fara sa se faca glume pe seama aceasta ias multumi mult
3 comentarii
Buna, aceasta fobie se poate vindeca destul de repede cu un anumit remediu homeopat de 6 lei.
Scrie-mi un email/mesaj/pe mess si o sa-ti spun ce poti sa faci ca sa te vindeci. Este foarte simplu.
Scrie-mi un email/mesaj/pe mess si o sa-ti spun ce poti sa faci ca sa te vindeci. Este foarte simplu.
vrei sa imi spuii ca aceasta problema se pote remedia cu medicamente detaileazami ce efect are aceste medicamente
Efect de vindecare. Ce altfel de efect sa aiba ceva care vindeca ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7probleme psihice
- 11fobia sociala te distruge profesional
- 26este fobie?
- 5fiului meu ii este frica de orice.. are 9 ani
- 4Am doar 18 ani..nu accept asta:(! partea a II a
- 8mi-este teama ca nu ma descurc
- 7o problema psihica?
- 5Frica de boala. O fobie?
- 3din copilarie am ramas cu frica de intuneric
- 11imi este frica fara motiv...
- 6Teama de batai
- 3De ce nu pot manca in public?
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 3stari de anxietate si cred si fobie sociala care ma chinuie de ceva vreme
- 14Fobie sau ce?
- 12Probleme psihice grave...
- 2frica de intuneric
- 5Frica
- 9Fobia sociala ca simptom al schizofreniei.
Mai multe informații despre: Fobia sociala fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: