Anxietate frica fara motiv | Forumul Medical ROmedic

Anxietate frica fara motiv

18-04-2010
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
Buna ziua,

Am 33 ani iau cipralex de aproape 1 luna jumate si starile de anxietate mai sunt dar nu la fel de dese. oare e posibil sa scap definitiv de aceasta stare? pe langa mai iau tranxen de 5 mg dimineata si la amiaz iar seara jumate de alprazolam de 05 si cipralex de 10 mg la recomandarea psihiatrului. acest tratament il fac cum am spus de 1 luna jumatate si anxietatea mai apare dar nu asa intensa. si nu asa des aceasta frica fara motiv.inainte eram o persoana fffff puternica
as mai dori daca puteti sa im spuneti daca cipralexul da dependenta ca tranxenu si alprazolamul ?
6 comentarii
0
19-04-2010, ora 10:35
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mihaela, ai inceput sa publici aici de 2 ani jumate. De cand ai postat iei tot felul de medicamente si iti merge din ce in ce mai rau. Nu este de mirare ce se intampla, numai ca tu nu vrei sa realizezi acest lucru evident.
Cu medicamente chimice nu ai nici o sansa sa-ti mearga mai bine iar de vindecare nici nu poate fi vorba. Toate medicamentele pe care le iei sunt super toxice si dau dependenta. Sunt chiar fabricate cu scopul de a da dependenta ! Atata vreme cat te tratezi asa lista postingurilor tale disperate se va mari.
0
19-04-2010, ora 11:02
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
FITI SIGUR CA DE 1 AN SI MAI MULT AM INCERCAT HOMEOPATE GRANULE.SEDATIV PC ... ETC APA DE PLOAIE CARE NU AU DAT REZULTATE, SI IN FINAL AM AJUNS LA CHIMICE AM INCERCAT MULTE HOMEOPATE NNNN...DATE DE SPECIALISTI DIN CLUJ SI MI-AM PIERDUT TIMPUL SI BANII SI ASA AM AJUNS IN FINAL LA ACESTE MEDICAMENTE.CARE MI-AU AMELIORAT STAREA MEA DAR INCA NU TOTAL...In plus eu vroiam raspuns de la cineva avizat. pe acest forum.
0
20-04-2010, ora 14:02
kikiriki
Nu este medic/terapeut
kikiriki
Am suferit de anxietate si depresie(si probabil ca voi mai avea atacuri din cand in cand). Am incercat cipralex, zoloft + mult xanax. La un moment dat mi-am dat seama ca nu o sa ma simt mai bine nicand si am incetat sa le mai iau. Din intamplare am fost la Dr. F. simpatic care mi-a spus ca atunci cand mi-e rau sa ma gandesc ca dintre cei prezenti eu sut singura care nu o sa mor sigur. La inceput mi s-a parut caraghios dar incet incet a functionat.Am fost tentata de multe ori sa iau medicamente si pana la urma am inceput sa fac sport zilnic(dar chiar zilnic). Acum ma simt mai bine, mai am rar cate o zi proasta dar m-am obisnuit si trec mai usor peste ea.
Sanatate
0
20-04-2010, ora 20:20
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
: kikiriki cum se manifestau starile tale la mine prin frica dar mai intai de toate ameteala si apoi o teama imensa Eu iau tranxen dim si la amiaz de 5 mg la recomandarea med psih si jumate de alprazolam de 05 seara si cipralex seara de 10mg ati avut efect dupa intreruperea medicatiei adica stiu si eu sevraj.????
Cat timp ati luat Cipralex ca se ia minim 6 luni pt rezultate mi-a spus doctoreasa psih.M-a incurajat si pe mine a spus ca nu7 se poate muri sau innebuni de la asa ceva e doar un dezechilibru de serotonina pe care cipralexul o regleaza. ca nu e o boala psihica etc. dar homeopatele apa de ploaie.serios am incercat.


Miha DIN Fagaras-
0
26-04-2010, ora 13:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Homeopatele nu sunt deloc apa de ploaie. Probabil homeopatul la care ai fost a fost un "nor prost."
Un remediu homeopat are efect numai cand se potriveste pacientului. Poti sa iei deci 1000 de remedii, atata vreme cat nu iei ce trebuie degeaba.
Homeopatia este ca trasul la tinta, degeaba ai pusca si tragi daca nu nimeresti.
De medicamente alopate nu spune nimeni ca sunt apa de ploaie desi la cei mai multi pacienti nu au nici un efect vindecator, ba des chiar nociv.

Cred ca peste 70-80% din medicii "homeopati" din Romania practica ceva care nu are nimic de a face cu homeoptaia in afara de faptul de a prescrie pacientului un remediu homeopat in loc de unul alopat.

Deci daca mergeti la doctori slabi si care in plus la cei nu fac nici macar homeopatie adevarata, bineinteles ca efectul este zero sau slab.
Daca mergi la un medic alopat prost tot asa este si sansa de a te opera gresit.

Iar daca cineva ia atatea medicamente ca tine, dupa atatea boli tratate gresit sau neglijate, nici macar homeopatele date bine nu prea mai pot ajuta cine stie ce atata vreme cat iei alopatele, caci nu poti sa strici si sa repari ceva in acelasi timp si sa astepti se fie reparat.

Ori, ori...
0
20-05-2010, ora 20:04
gimica
Nu este medic/terapeut
gimica
Pentru Mihaela: daca vrei sa scapi de boala nu trebuie sa te indopi cu pastile.Tot ce iti spun e din proprie experienta.Cind a decedat tatal meu am avut o cadere nervoasa si stari de anxia grave.Nu am luat decit distonocalm 3 zile si stii care a fost medicamentul meu cel mai bun? Fata mea! Ea mi-a lasat un mesaj pe net, e plecata in Spania, in care imi spunea sa fiu tare ca ei copii mei au nevoie de mine! Am 3 copii!! Deci am notiunea de a trai si anxia dispae doar cind ma gindesc ce am de facut.Deci fa-te utila si nu mai gindi negativ! Mama mea a suferit de boli nervoase si a fost internata in 1976 la psihiatrie timp de un an dar a depasit totul gindind exact ca mine: avea 4 copii.Fiul meu a facut anxia acum 3 luni, e plecat in Italia, deci mi-a fost tare greu sa il monitorizez, plingea ca un copil si se tavalea.Stii ce l-a refacut ? Glasul mamei, adica al meu care l-a sunat zilnic si l-a incurajat! Acesta este medicamentul de care ai nevoie! Nu pastile de tansen sau xanax, acestea te vor ucide, vointa este lucrul cel mai important in viata! Stii cum s-a lasat sotul meu de tigari? Cind un coeg i-a spus ca este un dobitoc daca mai fumeaza! Daca il rugam eu nu facea asa ceva, dar mindria l-a impins sa demonstreze ca poate.Are 6 luni de cind nu a mai fumat! Asa si tu :lasa pastilele si da-ti un rost vietii tale, fii vesela pentru cineva din viata ta, pentru tine! Dumnzeu nu iti da decit o viata: traieste-o!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul