Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza

Buna seara domnule doctor Flueraru Valeriu. Doresc, daca puteti sa ma sfatuiti cu privire la urmatoarea situatie. Am problema cu ambele urechi in urma folosirii unor aparate pentru constructii. totul a inceput cu un tiuit pe care il auzeam uneori in urechea stinga, acum este mereu. din cauza lui nu am mai fost capabil sa inteleg vocea feminina. in urma controalelor am ajuns la diagnosticul de hipoacuzie severa. aud dar nu inteleg vocea subtire. acum mi s-a spus ca aparatul pe care il acum nu mai este bun si ca tb sa imi achizitionez un model mai nou. nu am primit tratament pentru sustinerea auzului doar betaserc o perioada in care am avut si un vertij acum nu mai este cazul. imi doresc sa nu imi pierd auzul de tot si de aceea va cer ajutorul. Va multumesc mult.
2 comentarii

1 NU aparatul de la constructie e de vina, mii de oameni i.l mai folosesc si nu patesc ca si tine
deci cauza este ca TU.nu te.ai alimentta corect si NU ai baut apa suficient..ca sa ai un sange de calitate buna care sa oxigeneze nervul auditiv si el a obosit de la zgomot
2. calitatea sangelui care intretine nervul auditiv se face in intestine si ficat
consult la gastrologie
alimentatie si hidratare corecta
tratament cu vasodilatatoare
deci cauza este ca TU.nu te.ai alimentta corect si NU ai baut apa suficient..ca sa ai un sange de calitate buna care sa oxigeneze nervul auditiv si el a obosit de la zgomot
2. calitatea sangelui care intretine nervul auditiv se face in intestine si ficat
consult la gastrologie
alimentatie si hidratare corecta
tratament cu vasodilatatoare

Va multumesc domnule doctor pentru raspuns. ceea ce mi-ati spus m-a blocat putin pentru ca pana acum vinovata era perioada care am lucrat in constructii pentru pierderea auditiva. Va multumesc mult

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Deficienta velo-palatina.. Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul?
- 11hipoacuzie bilaterala
- 5probleme serioase cu auzul.
- 4Am urechiile infundate si nu mai aud
- 4calcifierea oscioarelor urechii medii si pierdere de auz
- 1Tiuit urechi !
- 0Hipoacuzie urechea stanga
- 0Probleme tiuit urechi
- 1Tiuit urechi
- 4Tinitus brusc instalat, de 2 saptamani.
- 0Tiuituri in urechi
- 1Hipoacuzie cauzata de angina?
- 4Tiuit in ureche
- 1Este posibil??? am ramas cu un tiuit permanent si se si infunda urechea
- 11Țiuit in urechi
- 5Ureche infundata, tiuit, clipocit de aproape 3 luni
- 0Vertij
- 1Ajutați ma! tiuit continuu în urechi
- 5Tiuit in ureche..si atat
Mai multe informații despre: Hipoacuzia Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: